Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Rise of Venice - 75%

 Patrik2991   febr. 28. - 18:14
 Nincs   Letöltés
rov_hero.jpg
Sziasztok!
Egy kb. 75%-os magyarítás tölthető erről a linkről: [Katt ide]
A fájlt be kell másolni a játék gyökér könyvtárába, és felülírni az eredeti fájlt. Mivel túl sok ellenőrzésre nem volt időm érdemes biztonságimentést készíteni az eredeti en_data.fuk fájlról.
A teljes magyarítás nyáron várható. Addig is jó szórakozást ehhez a verzióhoz!

Rise of Venice

 Patrik2991   aug. 26. - 11:51
 Nincs   Magyarítás
rov_hero.jpg
Sziasztok!
A Rise of Venice (Gold) magyarítását már régóta tervezzük kpmoney-val, de eddig több akadályozó tényező is volt, többek között, hogy nem tudtam működésre bírni a játékot a módosított nyelvi fájllal. Ezt a napokban sikerült megoldanom, így hamarosan nekiugrunk a magyarítás elkészítésének.

Full Mojo Rampage

 Patrik2991   aug. 20. - 11:11
 Nincs   Magyarítás
header.jpg
Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy elkészült egy újabb hivatalos fordításom a Full Mojo Rampage "személyében". A játékhoz valaki régebben elkezdett készíteni egy magyarítást, de ez kb. a szövegek 20%-t fedte le, és problémái voltak néhány magyar betűvel. A játék egyre nagyobb része vált magyarrá az elmúlt időben és végre elkészült a teljes honosítás, így a következő frissítés alkalmával már nem lesz akadály a magyar nyelven való végigjátszás. A karakterproblémák még részben jelenvannak, de ígéretet kaptam a fejlesztőktől, hogy a következő frissítés alkalmával a még hátralévő karaktereket is pótolják. Így addig is megértéseteket kérem a számos #-ért (mert ezzel helyettesíti számos helyen az ő és ű betűket a játék)!
A magyarítás az oldalunkról nem lesz elérhető, mivel nincs dobozos kiadása a játéknak, ezért minden digitális verzió tartalmazni fogja.

Életjelek

 Patrik2991   márc. 03. - 19:16
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Ebben a hírben jelezni szeretnénk, hogy élünk. Főleg azoknak írnám ezt, akik az elmúlt 2 évben írtak az elérhetőségünkre, és semmi választ nem kaptak. Egy cpanel frissítés után a semmiből előkerült kb. 150 email egészen 2013-ig visszamenőleg. Kíváncsi vagyok a tárhelyszolgáltatómnak ezeket hova sikerült elrejtenie... Szóvel elnézést, ha megkaptuk volna, válaszoltunk volna. Akinek esetleg még aktuális a levele küldje el bátran, hátha most nem veszik el 2 évre.
 
Jelenleg igyekszünk a The Sims Medieval részleges magyarításunkat kiadható formába önteni, bár ezt majdnem egy éve ígértem. Hát most jutott rá idő.

Blades of Time Limited Edition - Frissítve!!

 Patrik2991   júl. 12. - 16:20
 Nincs   Letöltés
bot.jpg
Sziasztok!
Nemrég elkészültünk a Blades of Time Limited Edition teljes magyarításával és végre a tesztelés és a telepítő is elkészült, úgyhogy már tölthető is az új magyarítás az oldalunkról. (Kattints ide a letöltéshez!
Mindenkinek jó szórakozást kívánunk hozzá!
 
Frissítés: A kommentek között felhívták a figyelmemet, hogy bizonyos esetekben nem működik a magyarítás telepítője. A hibáért elnézést. A telepítőt pedig javítottam. Akinek eddig nem működött, most töltse le újra.

Sins of a Solar Empire Rebellion v1.82

 Patrik2991   jún. 16. - 23:18
 Nincs   Letöltés
Sins of a Solar Empire - Rebellion
Sziasztok!
Végre valahára elkészült a Sins of a Solar Empire Rebellion 1.82-es verziójának magyarítása is ami bár 100%-os még közel sem kész. 
Eddig az új szövegeken kívül az eredeti fordítás 50%-ban lett felülvizsgálva és megcsiszolva. 
A további 50% még folyamatban van, de bizonytalan időre elnapolva vár, addig is itt a már teljesen magyar verzió.
A magyarításhoz jó szórakozást kívánok! A letöltéshez >kattints ide<

Rise of Nations: Extended Edition

 Patrik2991   jún. 16. - 23:16
 Nincs   Letöltés
Rise of Nations: Extended EditionRise of Nations: Extended Edition
Sziasztok!
Elkészítettem a pár napja megjelent Rise of Nations: Extended Edition magyarítását, ami tulajdonképpen az eredeti Rise of Nations és a Thrones and Patriots kiegészítő magyarításának aktualizált verziója. + Az új szövegeket lefordítottam. A játékban található szerkesztő továbbra is angol.
Mivel a magyarítás nagyrésze nem az én munkám, ezért igyekeztem elég láthatóan feltűntetni az eredeti fordítók neveit is.
A magyarításhoz jó szórakozást kívánok! A letöltéshez >kattints ide<!

Frissek

 Patrik2991   máj. 28. - 21:00
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Némi hírrel szeretnék szolgálni a számotokra egyes magyarításainkkal kapcsolatban.
A Sins of a Solar Empire: Rebellion azért késik, mert sikeresen el***tam kb. 1200 bejegyzést, amiket szépen újra meg kell csinálnom. Előre is köszönöm a gratulációkat, én is nagyon büszke vagyok magamra!
A Blades of Time már csak egy hajszálra van a megjelenéstől csak a vizsgaidőszakom hátráltatja a megjelenését.
A The Sims Medievalról egyelőre le szeretnénk mondani, egyszerűen nincs rá idő. Néha néha fogok vele foglalkozni, de ne várjatok csodát. Hamarosan felkerül az eddig elkészült rész ami a teljes kezelőfelület, az interakciók nagyrészét és néhány küldetés fordítását tartalmazza.
A Patrician IV+kieg. és a Port Royale 3+kiegjeit átsoroltam az ingyenes kategóriába tehát ettől fogva bárki letöltheti őket.
A Hard to be a God-ról egyelőre nem tudok új információval szolgálni.
A százalékjelzőket is nemsokára frissítem. Addig is további jó szórakozást a magyarításainkhoz!

Frissítések #2

 Patrik2991   márc. 11. - 08:46
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Elértünk a frissítéseink 2. hullámához, ezúttan az Age of Pirates 2 esett át egy nagyobb ráncfelvarráson, illetve a Bunch of Heroes lett aktualizálva. (Kattints ide a letöltéshez!
A Patrician IV frissítését egyelőre elnapoltam, mert úgy tűnik hamarosan rendelkezni fogok a kellő mennyiségű memóriával a videók feliratozásához és akkor majd azzal együtt beépítem azt a pár javítást amit eddig eszközöltünk, addig szívesen várjuk további hibák jelentését a fórumban.
A Sins of a Solar Empire Rebellion pedig szintén hamarosan frissül.

Insane 2 magyarítás - tölthető

 Patrik2991   márc. 11. - 08:43
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Még február folyamán készítettem ezt a kis magyarítást, jó szórakozást a használatához!