Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Orcs Must Die!

Ezerkétszáz orkot az első hat szakaszon megölni olyan mindennapos dolog az Orcs Must Die-ban, mint levegőt venni – a tower defense stílusban nincsenek pacifisták, ahogy nem léteznek béketárgyalások, és nincs szükség kompromisszumra vagy könyörületre sem. Ha demokrácia lenne az ottani földön, biztos lenne Ork Érdekvédelmi csoport, amely minden bizonnyal hangosan ellenezné egy egész faj genocídiumát: lehet, hogy voltak ilyen emberek, de valószínűleg egy szakadéknyi lávában végezték. Vagy a falra kenődtek egy automatizált íjpuskától. Vagy felrobbantak. Vagy a maradék másfél tucatnyi gépezet végzett velük – az Orcs Must Die a tömegmészárlás változatosságának állít oltárt.

Nem is akármilyet, hiszen a mögötte lévő Robot Entertainment 45 alkalmazottjának nagy része korábban az Age of Empiers-sorozaton és a Halo Wars-on dolgozott és még az Ensemble bedőlése sem volt elég ahhoz, hogy ne csak a Microsofttal ne szakítsanak meg minden kapcsolatot, de ne hagyják abba a játékfejlesztést sem. Az Orcs Must Die nem is megy túlságosan távol a múlttól, hiszen egyszerre tekinthető valós stratégiának, tower defense-nek és akciójátéknak is: a fantasy témát leszámítva szinte pontosan ugyanazt tudja, mint a nyári, magyar vonatkozású Dead Block, illetve a hozzá hasonló, cirka 8 milliárd másik TD program is.

Egy valamit azért jobban tud a többieknél: sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a közvetlen akcióra. A TD stílus sajátossága a passzív küzdelem és az előre megtervezett stratégiára épített előrehaladás – ha a lövegtornyok és csapdák jó helyre kerülnek, ha megfelelően fejleszted őket, garantált a siker, de ez a taktika itt, az első pár pályát leszámítva nem működik. Térképből akad bőven, a kampány három nehézségi szinten adagolja őket, igaz, tálalásból elégségest és egy hatalmas nyers hallal való arcon csapást kapna: a négy állóképpel és pár mondattal elintézett háttérsztori a legkevésbé sem erőlteti meg magát, így jobb, ha már mindenki elkönyveli az elején, hogy az orkok bizony gonoszak és mindegyiknek el kell patkolnia, a lehető legrövidebb időn belül.

Az idő márpedig sürget, hiszen a megvédendő teleport-kút csak erősen korlátozott számú ütést (jelen esetben: azon átpottyanó orkot) képes kibírni, utána pedig szépen megadja magát. A pályák remekek, a bevezető szintek után gyakorlatilag minden egyes újabb térkép úgy van felépítve, hogy legalább két (később ennek a többszöröse) út is vezessen az orkok felől a célba. A védekezést szolgáló, pénzért megvásárolandó épületek fontossága már csak ezért is fontos. A kínálat hatalmas, a több mint másfék tucatnyi csapda szurkos árokkal és a földből kipattanó éles fémdárdákkal indít és folyamatosan adagolja az egyre durvább és egyre drágább eszközöket. Ezek akár kombinálhatóak is: a falra szerelhető nyílvető elé fokozottan ajánlott az ellenfeleket lelassító kátrányt locsolni, a földre rakható rugóval pedig szép ívesen küldhetőek bele egy előre elkészített második csapdába (például: az említett nyílvetőbe) az orkok.

Két dolgot gyorsan az ember fejébe ver a kampány: orkból borzasztóan sok van, pénzből pedig borzasztóan kevés, amit a későbbi, egyre terebélyesebb pályákkal kombinálva kijön a képlet, hogy itt bizony kézzel is kell harcolni. Lehet ezt másodlagos tüzeléssel rendelkező íjjal és karddal is megtenni, ingyen és bérmentve, csakhogy ilyenkor nem csak a saját bőrét veszélyezteti az ember, de nem tudja felügyelni a csapdákat és az alternatív útvonalakat sem. A kettő közti egyensúly megtalálása, a letett eszközök finomhangolása, a szűkős pénzből való gazdálkodás ahogy minden más (jó) Tower Defense játékban, úgy itt is remekül működik.

Rendszer követelmények:
Operációs Rendszer: Windows XP/Vista/ 7
Processzor: 2GHz Dual Core
Memóriay: 2 GB RAM
Hely: 5 GB
Videókártya: NVIDIA GeForce 6800 vagy ATI Radeon x1950vagy jobb legalább 256MB VRAM-mal
DirectX®: dx90c

Hivatalos weboldal: http://www.robotentertainment.com/games/orcsmustdie
 
Galéria: Hamarosan!

Magyarítás: Hamarosan! - Fontos: Csak az alapjátékkal frissítetlen verziójával (ebből adódóan a steames verzióval nem működik!) és az első 2 DLC-vel működik, a patchek vagy újabb dlc-k telepítése ellehetetleníti a magyarítást.