Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Oldal

Életjelek

 Patrik2991   márc. 03. - 19:16
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Ebben a hírben jelezni szeretnénk, hogy élünk. Főleg azoknak írnám ezt, akik az elmúlt 2 évben írtak az elérhetőségünkre, és semmi választ nem kaptak. Egy cpanel frissítés után a semmiből előkerült kb. 150 email egészen 2013-ig visszamenőleg. Kíváncsi vagyok a tárhelyszolgáltatómnak ezeket hova sikerült elrejtenie... Szóvel elnézést, ha megkaptuk volna, válaszoltunk volna. Akinek esetleg még aktuális a levele küldje el bátran, hátha most nem veszik el 2 évre.
 
Jelenleg igyekszünk a The Sims Medieval részleges magyarításunkat kiadható formába önteni, bár ezt majdnem egy éve ígértem. Hát most jutott rá idő.

Spambot/Regisztráció

 Patrik2991   szept. 12. - 20:17
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Mostanában folyamatosan spambotok támadják az oldalt, ezért a regisztrációt ideiglenesen átállítottam és minden tagot egyesével aktiválok, ezért az új tagoknak a türelmét kérem a probléma megoldásáig. Megértéseteket köszönöm!
 
Frissítés!:
A regisztráció az oldalra a hétvégéig átmenetileg szünetel felújítás miatt. A többi funkció a megszokott módon működik.

Nagy csend és stagnálás

 Patrik2991   máj. 10. - 21:55
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Minden szépen halad (amit nem én csinálok), csak a számlálókat nincs időm frissíteni, ugyanis zh-zok ezerrel. Pünkösdre minden meglesz, addig viszont ne számítsatok még hírekre se, gondoltam szólok. :)

Törés

 Patrik2991   márc. 13. - 23:30
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Ez a hír nem közérdekű, szóval át is ugorhatjátok, senkire nincs hatással, az adatok biztonságban vannak. Valaki éppenséggel feltörte a felhasználómat. Ennek a személynek üzenem, hogy ha-ha nagyon vicces, biztos a ráérős féléből való vagy, mindenesetre úgy tűnik a szándékod nem volt rossz, ami engem eléggé meglepett.

Visszaigazoló e-mail hiánya

 Patrik2991   jan. 10. - 12:22
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Ha regisztráció után 10 percen belül nem kaptok aktivációs e-mailt, írjatok bátran az @ vagy a @ címre és azonnal aktiválom a hozzáféréseteket (felhasználónevet kérlek küldjetek)! 
 
Ok:
Néhány e-mail szolgáltató szerverei (pl. t-online, freemail) nem szeretik az oldalam (tárhelyszolgáltatói probléma valószínűleg) és visszadobják az üzenetet (nem minden esetben).

Felhasználók karbantartása

 Patrik2991   szept. 06. - 12:50
 Nincs   Oldal
Szia!
Kedves TIMI55 (T. A.) aktiváltam ezt a fiókodat a MERLIN55-öt pedig töröltem, mert gondolom a spam szűrőd, kiszűri az aktivációs e-mailt, azért nem tudsz belépni. Ha további kérdésed, problémád akadna, írj a vendégkönyvbe és megoldjuk, ajánlom az e-mail címed felülvizsgálatát, mert így több fontos e-mailről is lemaradhatsz. :)
 
Továbbá törlésre kerültek azok a felhasználóink akik már több mint 1 hónapja nem aktiválták e-mail címüket (nem léptek be soha).
 
Feloldásra kerültek az alábbi tagjaink, akiket azért tiltott alapból a rendszer, mert rövid időn belül egy címről regisztráltak, de a megadott adatokból arra következtetek, hogy haverok, tesók lehettek, ezért átállítottam a fiókotokat:
- Bozsik
- RIZSA
- gellért
 
 Szerk.: A félreértések elkerülése végett, aki már aktiválta az e-mail címét, annak nem kell aggódnia, inaktivitás miatt soha nem lesz törölve az oldalról!

Helyzetjelentés

 Patrik2991   aug. 13. - 22:46
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Az oldal lassan eléri a végleges formáját.
 
Amire számíthattok a közeljövőben:
- Galéria (folyamatban)
- Új banner (a jelenlegi nem saját, és kb. semmi köze az oldalhoz)
- Hiányzó, régebbi magyarítások frissítése (Orcs Must Die, Toki tori, Bunch of Heroes, Magicka)
- Hiányzó játékleírások pótlása
- Age of Pirates 2 magyarítás
- Rebellion magyarítás
- Angry Birds magyarítás(ok)