Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Magyarítás

Rise of Venice

 Patrik2991   aug. 26. - 11:51
 Nincs   Magyarítás
rov_hero.jpg
Sziasztok!
A Rise of Venice (Gold) magyarítását már régóta tervezzük kpmoney-val, de eddig több akadályozó tényező is volt, többek között, hogy nem tudtam működésre bírni a játékot a módosított nyelvi fájllal. Ezt a napokban sikerült megoldanom, így hamarosan nekiugrunk a magyarítás elkészítésének.

Full Mojo Rampage

 Patrik2991   aug. 20. - 11:11
 Nincs   Magyarítás
header.jpg
Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy elkészült egy újabb hivatalos fordításom a Full Mojo Rampage "személyében". A játékhoz valaki régebben elkezdett készíteni egy magyarítást, de ez kb. a szövegek 20%-t fedte le, és problémái voltak néhány magyar betűvel. A játék egyre nagyobb része vált magyarrá az elmúlt időben és végre elkészült a teljes honosítás, így a következő frissítés alkalmával már nem lesz akadály a magyar nyelven való végigjátszás. A karakterproblémák még részben jelenvannak, de ígéretet kaptam a fejlesztőktől, hogy a következő frissítés alkalmával a még hátralévő karaktereket is pótolják. Így addig is megértéseteket kérem a számos #-ért (mert ezzel helyettesíti számos helyen az ő és ű betűket a játék)!
A magyarítás az oldalunkról nem lesz elérhető, mivel nincs dobozos kiadása a játéknak, ezért minden digitális verzió tartalmazni fogja.

Frissek

 Patrik2991   máj. 28. - 21:00
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Némi hírrel szeretnék szolgálni a számotokra egyes magyarításainkkal kapcsolatban.
A Sins of a Solar Empire: Rebellion azért késik, mert sikeresen el***tam kb. 1200 bejegyzést, amiket szépen újra meg kell csinálnom. Előre is köszönöm a gratulációkat, én is nagyon büszke vagyok magamra!
A Blades of Time már csak egy hajszálra van a megjelenéstől csak a vizsgaidőszakom hátráltatja a megjelenését.
A The Sims Medievalról egyelőre le szeretnénk mondani, egyszerűen nincs rá idő. Néha néha fogok vele foglalkozni, de ne várjatok csodát. Hamarosan felkerül az eddig elkészült rész ami a teljes kezelőfelület, az interakciók nagyrészét és néhány küldetés fordítását tartalmazza.
A Patrician IV+kieg. és a Port Royale 3+kiegjeit átsoroltam az ingyenes kategóriába tehát ettől fogva bárki letöltheti őket.
A Hard to be a God-ról egyelőre nem tudok új információval szolgálni.
A százalékjelzőket is nemsokára frissítem. Addig is további jó szórakozást a magyarításainkhoz!

Állapotok

 Patrik2991   szept. 12. - 20:02
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Egyelőre még újabb és újabb szövegeket kapok a Gamepires-es fiúktól (GG:E), de amint teljesen befejeződik a tesztelés a Patrician és a Rebellion végére járunk. A Rebelliont ugyebár teljesen átnézem, de hogy addig is tudjátok használni a magyarítást először a fennmaradó 10%-ot csinálom meg és utána jön majd egy frissítés amiben a maradék még át nem nézet szövegek lesznek javítva. Ezek után pedig belekerülnek majd az új DLC szövegei is. Az állapotjelzők már egy ideje nem voltak frissítve, hamarosan erre is időtszakítok.

Gas Guzzlers Extreme

 Patrik2991   aug. 28. - 19:40
 Nincs   Magyarítás
maincapsuleimage.png
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban nem igazán volt mit kiposztolni. Zajlott a nyár a többiek is nyaraltak, vagy épp dolgoztak, én is nyaraltam, a projektek pedig nem sokat haladtak. Viszont a jó hír az, hogy ehhez hozzájárult az is, hogy ismét egy hivatalos lokalizációt hozok el nektek a Gas Guzzlers Extreme személyében, ami ha minden jól megy már a megjelenésekor magyar nyelvvel ellátva lesz kapható. Én már nagyon várom, remélem ti is. :)
ui.: A többi fordításról szeptember elején adok hírt, addig viszont a türelmeteket kérem.

Nyári infók

 Patrik2991   júl. 03. - 18:59
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Az elmúlt pár hétben nem sokat haladtunk, de ma azért már frissítettem a százalékjelzőket. Sajnos (pozitív) családi ügyek miatt ki kellett hagynom egy jelentősen időt, utána pedig a T-home tett keresztbe. Péter a munka miatt lassult be jelentősen, de igyekszünk mielőbb kiadni a kisebb projekteket és nekilátni a Simsnek.

Patrician IV - fény az alagút végén

 Patrik2991   jún. 23. - 16:22
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
A Patrician IV fordításával kapcsolatban csak annyit, hogy elméletileg sikerült megoldani a videófeliratozást, de még tesztelni kell, így a magyarítás várhatóan azoknak is nagy segítséget fog jelenteni, akik ugyan értik a feliratok nagyrészét, de a feliratozatlan videókat nem. (Bár ez némiképp megnöveli a fordítás időigényét, azért igyekszem.)

Blades of Time - szüneteltetve

 Patrik2991   jún. 23. - 16:20
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Ezúttal egy rossz hír. Mivel a fordító ("Ragnarok") hetek óta k..vára ráér, de csak Terra Online-ban b*ssza az idejét és egy sort se képes anélkül fordítani, hogy rászóljak, lelőtem a projektet. Csak mert ha meg szólok, akkor olyan mennyiséget lefordít, amit bárki letudna 10 perc alatt. 
Mivel én megígértem, hogy a Patrician IV után a Sims lesz az elsődleges projekt ezért most átmenetileg szüneteltetve lesz a projekt.
Ha valakit esetleg érdekel a játék és fordítaná az nálam jelentkezhet. A szövege nem sok és egyszerű, szerintem ennél könnyebb (szövegű) játék nem nagyon van amihez érdemes fordítást csinálni.

Patrician IV problémák

 Patrik2991   máj. 29. - 12:58
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Mivel már elkezdtük a Patrician IV fordítását, és az 50%-os készenlét mostmár valós közlöm amire eddig jutottunk. 
Az a helyzet, hogy problémákba is ütköztünk, például ha a Rise of a Dynasty is telepítve van, akkor egyelőre úgy néz ki, hogy 2GB-osnak kell lennie a magyarításnak. Ennek a megoldására megpróbálok majd írni egy programot, viszont ez késleltetni fogja a dolgokat.
A másik igen nagy probléma, hogy gondoltam kipróbálom, mit értünk el eddig, és most tapasztaltam, hogy a játékban nincsenek feliratozva a videók és a tanácsadói rizsázások, amik így nem érnek semmit! Természetesen ezeket is lefordítjuk (egyszerűbb, mint kiválogatni), csak, hogy rá bírjuk-e venni a játékot a felirat megjelenítésekre az már egy másik tészta (valószínűleg nem).
Esetleges megoldás lenne a szinkronizálás, de ha azt az én hanggommal kell megcsinálni, akkor szörnyethaltok mire végigjátszatok a játékot. :D
 
Ha valaki tud valami segédprogramot, modot vagy bármit amitől a játék képessé válik a feliratok megjelenítésére, azt szívesen várjuk!

Megjelenések

 Patrik2991   máj. 26. - 11:15
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Egyelőre csak azokat osztom meg amik biztosak, ezek a dolgok fognak megjelenni a jövőhéten:
God Mode
The Golden Horde
Rescue Team 3
Ancient Wars Sparta frissítés
The Fate of Hellas frissítés
Port Royale 3 frissítés
 
Júniusra tervezett dolgok:
Patrician IV + DLC
Blades of Time
Rebellion frissítés
 
A régebbi magyarításaink frissítéseire a nyár vége felé lehet számítani.