Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Egyéb

Sins of a Solar Empire

 Patrik2991   ápr. 21. - 19:08
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Ennek a játéknak a lefordítása volt az első magyarításom (legalábbis mivel az egyik update után eltűnt a fordító, csak nagyjából átnéztem a fordítást + lefordítottam az új szövegeket), aztán jöttek a kiegészítők amiket teljes egészében már én csináltam. Most a rebellion kb. 89%-ban magyar, de mivel mostanában elkezdtünk vele játszani és nyáron is szándékozunk, ezért úgy döntöttem, hogy az egészet átnyálazom és kiírtom belőle a bugokat, mert van benne pár ami még engem is nagyon zavar. Így ha kész a 100%-os magyarítás, az még az eddigieknél is jobb minőségű lesz, illetve a régebbi, kiegészítők nélküli verziókra is telepíthető lesz. Igyekszem. :)

Port Royale 3 játékmenet videó

 Patrik2991   ápr. 19. - 01:23
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Íme egy kis ízelítő a magyarításból (érdemes 720p-re állítani a szövegek olvasásához):
 

eddy12345 - hát ezt benézted :)

 Patrik2991   ápr. 11. - 22:53
 Nincs   Egyéb
Kedves látogatóink, a hír címében említett személy miatt, egy kis megszorítást kell eszközölnünk, a többi magyarításunk telepítéséhez élő internetes kapcsolatra lesz szükség, és a magyarításokat csak a felhasználói adatok megadásával lehet majd telepíteni. Akinek ez problémát okoz, az köszönje meg a címben szereplő gyökér buziságát. :)
 
Sőt a jelenlegi magyarításban is hagytam néhány komolyabb problémát okozó dolgot, pont, hogy kiszűrjem az ilyeneket. Ezért ha első letöltőink közül valakinek problémája lesz pár dologgal az írjon és segítek neki. :) És hamarosan jön a frissített változat a megerősített telepítővel. (Még a holnapi nap folyamán elkészülök vele, addig kérem legyetek türelmesek.)

Projektek állapota

 Patrik2991   dec. 07. - 15:23
 Nincs   Egyéb
Ancient Wars - Sparta + Fate of Hellas - 95% - hamarosan elkészül
Hard to be a God - mivel kevesen várják, ezért sajnos megint arrébb lett tolva szegény
Age of Pirates 2 - a Gentlemen of Fortune 1.2-es verziójához való igazítás folyamatban (kpmoney) - elkészülési idő egyelőre ???
Sims Medieval - jelenleg nem igazán tudok foglalkozni vele, Gábornak pedig egyedül nincs hozzá sok kedve, amit teljesen megértek, téliszünetben azért nekiállok foglalkozni vele
Sins of a Solar Empire Rebellion - 90% - jelenlegi formájában kiadva és pihenőre téve
Port Royale 3 - ismét egy köddévált fordító... de sajnos jelenleg nincs rá időm, ha nem vállalja be senki akkor kpmoneyval hamarosan nekiesünk és kész lesz amikor kész lesz
 
 

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90% - Tölthető

 Patrik2991   dec. 07. - 15:03
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Végre jutott időm összetákolni a 90%-os magyarítást működőképessé, maximum pár órán belül felkerül az oldalra és tölthetitek az ingyenes magyarítások közül, mert nem tartanám tisztességesnek, hogy egy nem teljesen kész magyarítás csak támogatói tagság esetén legyen elérhető.
 
A teljes verzió majd csak a támogatók részére lesz elérhető, ha egyszer lesz időm befejezni, de ha összegyűlne a megfelelő támogatás (50 embernek megfelelő összeg) akkor azonnal befejezném és mindenki számára elérhetővé is vállna!

Infómorzsák

 Patrik2991   szept. 25. - 18:15
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon írtam, ezért gondoltam adok egy kis infót. Elkezdődött az egyetem és egyelőre még hozzá kell szoknom a dolgokhoz, ezért is vagyok kevésbé aktív, de a magyarítások azért haladgatnak. 
 
Van pár lelkes próbálkozó, aki megpróbál belépni ezekkel a nevekkel: admin, paroczi, elitemagyaritasok stb. nekik üzenem, hogy ennyire azért nem vagyok hülye, bármilyen meglepő is legyen, szóval további jó próbálkozást. :)

Újdonságok

 Patrik2991   aug. 28. - 15:26
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Tudom, hogy már türelmetlenül várjátok az Age of Pirates 2 magyarítását, amint kpmoney feljön msnre (ma és holnap szabin van, szóval remélem minél előbb), elvégezzük az utolsó simításokat és felkerül a magyarítás!
Mivel sokan még mindig nem figyeltek fel rá, szólok, hogy egyelőre ez még csak a Támogatóknak (Támogatói tagság beszerzéséért kattints IDE!) és a tesztelőknek lesz elérhető, a többieknek még várniuk kell.
 
Addig is, amíg vártok felkerült az oldalra az Angry Birds legfrissebb verziójának (v2.2.0) magyarítása, amit bárki tölthet az oldalról! (Innen: Katt ide!)
 
Jó szórakozást a magyarításhoz!

A jövő(hét)

 Patrik2991   aug. 20. - 13:14
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
 
Hamarosan elkészülök a Rebbellion magyarításával, így az egyetlen projekt amin dolgozni fogok a Sims Medieval lesz. Viszont szeretek egyszerre 2-3 dolgot fordítani, mert ha megunom az egyiket, akkor csinálom a másikat és így tovább. Ezért létrehoztam egy szavazást (lásd jobb oldal), hogy megtudjam ti mit szeretnétek jobban. Várom a szavazataitokat!
 
Egyéb infók:
- a héten gólyatábor miatt nem leszek elérhető (péntekig)
- kpmoney a hét folyamán valószínűleg elkészül az Age of Pirates fennmaradó részével = amint leszek megjelenik
- Rebellionban még kb a szöveg 10% van lefordítatlanul, dolgozom az ügyön, a hónap végére megpróbálom összehozni
- ma még több magyarítás frissítése várható

Toki Tori HIBA!

 Patrik2991   aug. 12. - 15:14
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Ne töltsétek le a Toki Tori magyarítást! "Hibás" vagyis csak az 1.0-s verzióval működik (tört, frissítések nélkül, ha ilyened van töltheted) aki az eredeti vagy/és frissített verzión akarod használni, akkor várd meg a jövőheti frissítést hozzá! (sajnos csak akkor tudom javítani)
Köszönöm a megértéseteket és Csokis-nak köszönöm, hogy szólt a problémáról!

TRC és a párhuzamos Magicka magyarítás

 Patrik2991   aug. 11. - 16:25
 Nincs   Egyéb
Sziasztok! (Nem épp fontos hír, csak a vendégkönyv átültetése, fontosabb infókért ugord át!)
TRC ma rászállt az oldalra, gondolom, mert kiírtam, hogy frissíteni szándékozom még a Magicka fordításomat, amihez szerinte nincs jogom mert az Érme másik oldala c. DLC óta még nem frissítettem. Hát pedig fogom, ez van, törődjön bele, vannak akik igénylik, biztos meg van az okuk, én pedig arra használom az időmet amire akarom. Ezt a témát amúgy magyarítások.hu-n már rég lerendeztük azt hittem, nem igaz, hogy ennyire nem tud megnyugodni a lelke, de látjátok ez van. Aki nem bírja a kritikát ne publikáljon. 
 
Te pedig TRC kérlek nyugodj meg és ne látogasd az oldalt, ha ennyire felkavar, mert teljesen hidegen hagynak az ércelődéseid. Valószínűleg nem lesz több olyan játék, aminek közösen futunk neki (ha csak nem lesz egy Magicka 2, mert azt is fordítani fogom ha lehetséges lesz), ezt meg viseld el, mert már elég rég nem tudsz belenyugodni. Mivel a bejegyzéseidet eltávolítottam a vendégkönyvből ezért azt is hadd írjam ide le, hogy sok szerencsét kívánt a további magyarításainkhoz, amit köszönünk szépen. :) (privátban szívesebben megbeszéltem volna, de mivel nem írtad le az e-mail címed a vendégkönyvbe... :D)