Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Patrician IV + DLC - gyűjtés

 Patrik2991   ápr. 14. - 01:45
 Nincs    Magyarítás
Sziasztok!
A sok tennivaló közt erről meg is feledkeztem, a szavazás alapján látszik mennyien jelezték, hogy segítenének (bár ez nem jelent semmit, lehet mindenki csak poénból jelölte, hogy támogatná), ezért meg szeretném kérni azokat, akik támogatnák az elkészülést, hogy írjanak @ címre egy levelet "Patrician IV gyűjtés" címmel a április 21. éjfélig. Ezután mindenkit értesítek, hány ember jött össze, és hogy ez alapján ki támogatná a projektet ki nem (pl. ha 18-an vannak tényleg, akkor ~1€ viszont, ha már csak 5-en, akkor nem biztos, hogy mind az 5 embernek tetszik a ~4€).
 
Egy kis ösztönzés a támogatáshoz: aki támogatja a projektet, az kap támogatói statuszt is (ha még nem rendelkezne vele) így pl. 20 támogató felett egész jó áron lehet majd hozzájutni a tagsághoz. :) + mindenki meg lesz említve a telepítőben, mint a projektet lehetővé tevó személy. :)
 
Ha meglett, akkor a jelenleg futó projektek utánra beütemezzük (leszámítva a Simset, tehát: Rebellion kb 1.000 bejegyzés, Blades of Time több holnap estére lesz pontos adat, viszont nincsenek benne futurisztikus kifejezések, minden bejegyzés elég rövid, és a nyelvezete is könnyű, a Hard to be a God-ot pedig most mérjük fel, hogy milyen állapotban van, egyelőre 15% ami már le van belőle fixálva (tegnap óta, jövőhétvégére szerintem meg lesz, hogy hol tartunk benne).1 Hozzászólás

  • 10 éve
    0 0
    Hard to be a God-nál az állás:
    30% fixálva (magyar) legalább 25% angol
    45% még átnézésre vár (folyamatban)