Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Port Royale 3 - Treasure Island

 Patrik2991   márc. 20. - 17:52
 Nincs    Magyarítás
Sziasztok!
Ma jelent meg a Port Royale 3 Treasure Island DLC, hirtelen megijedtem, hogy már itt vagyunk a finishben erre pont most jön egy DLC ami felforgatja a nyelvi fájlt (mint eddig minden egyes frissítés). Szerencsére aztán utánajártam és kiderült, hogy ez nem egy új DLC, csak a már eddig megjelentek kiadása együtt, dobozos változatban, tehát akinek megvannak a már megjelent DLC-k annak nem kell foglalkoznia vele, nem ad új tartalmat a játékhoz, így szerencsére nem késlelteti a magyarítás megjelenését.
 
Ha már itt tartunk a jelenlegi szituáció: még körülbelül 150 tartalmasabb bejegyzés van hátra amivel meg kell küzdenünk, a többi már csak rabszolga munka, utána pedig még a legfrissebb verzióhoz kell igazítani a magyarítást (remélem ezzel nem lesz sok tennivaló). Március elején említettem, hogy 20.-a környékén szeretném kiadni, mivel egy egész hetet elvett a fordításból a betegségem, rögtön ezután pedig 4-5 napot a hófúvás miatti áram és telefonvezeték szakadások, most pedig a pénteki zh-imra koncentrálok, tehát csak szombattól esek neki komolyabban a dolgoknak, ezért nagyon örülnék ha még márciusban készen lenne, de inkább április elejére várható a megjelenés. A magyarítást igyekszem úgy megoldani, hogy minél több embernek megfelelően működjön (eredeti, tört), természetesen a steam és a dobozos tulajok előnyben.11 Hozzászólás

 • 11 éve
  0 0
  Volna egy problémám : Az alap játék van meg törten, és még csak telepiteni sem tudom a magyaritást hozzá. Mi a gond , mert steames verziot kér,vagy hogy az alap játékra nem lehet feltenni ?
 • 11 éve
  0 0
  Na rittig sikerült elkapkodnom a dolgot és kinyírnom 1000 bejegyzést (kb a 20%-át). Szerencsére van biztonsági mentés ezért nem nagy probléma, még holnap kell hozzá írnom egy helyreállító scriptet és akkor dobom is fel a szerverre. A telepítőt már elkészítettem így azzal már nem kell majd vesződni.
 • 11 éve
  0 0
  Na a hibát már kijavítottam, de a még szükséges pár dologhoz már nincs erőm, de azt hiszem nem sokan fogják bánni, ha csak reggel rakom fel.
 • 11 éve
  0 0
  Az átutalásnál mennyi idő, míg elfogadjátok és letudom majd tölteni ? mert amitn kész rögtön utalnék, csak szeretném tudni mikor írjátok jóvá :)
 • 11 éve
  0 0
  Átutalásnál, ha jól tudom már minden bank 4 munka idei óra alatt utal, ez azonnal megérkezik hozzám, sms-t kapok róla és amint net közelbe kerülök állítom is be. :)
 • 11 éve
  0 0
  Remélhetőleg ma. :)
 • 11 éve
  0 0
  Helyzet?