Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Felhasználók karbantartása

 Patrik2991   szept. 06. - 12:50
 Nincs    Oldal
Szia!
Kedves TIMI55 (T. A.) aktiváltam ezt a fiókodat a MERLIN55-öt pedig töröltem, mert gondolom a spam szűrőd, kiszűri az aktivációs e-mailt, azért nem tudsz belépni. Ha további kérdésed, problémád akadna, írj a vendégkönyvbe és megoldjuk, ajánlom az e-mail címed felülvizsgálatát, mert így több fontos e-mailről is lemaradhatsz. :)
 
Továbbá törlésre kerültek azok a felhasználóink akik már több mint 1 hónapja nem aktiválták e-mail címüket (nem léptek be soha).
 
Feloldásra kerültek az alábbi tagjaink, akiket azért tiltott alapból a rendszer, mert rövid időn belül egy címről regisztráltak, de a megadott adatokból arra következtetek, hogy haverok, tesók lehettek, ezért átállítottam a fiókotokat:
- Bozsik
- RIZSA
- gellért
 
 Szerk.: A félreértések elkerülése végett, aki már aktiválta az e-mail címét, annak nem kell aggódnia, inaktivitás miatt soha nem lesz törölve az oldalról!2 Hozzászólás

  • 11 éve
    0 0
    Azért jó lenne, ha a támogatókat nem törölnéd a rendszerből ha nem lépek be egy hónapig, mert talán a jövőben még kellhet olyan magyarítás amit csináltok, és nem akarok azért is fizetni.
  • 11 éve
    0 0
    Rosszul értelmezted. Azok lettek törölve, akik még a visszaigazoló e-mailben található linkre nem kattintottak rá (anélkül pedig nem tudsz belépni az oldalra). Aki elvégzi az e-mail címének az aktiválását, az ha támogató, ha nem, nem lesz törölve az oldalról! (Kivéve, ha spamel, beleköt másokba, stb.)