Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Aqua Park Tycoon és Gas Guzzlers frissítés

 Patrik2991   aug. 12. - 22:26
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Mostmár elérhető az oldalról az Aqua Park Tycoon magyarítása is. Mivel ez egy ingyenes játék, ezért a játék telepítője is felkerült az oldalra, bár ez csak támogatóink számára elérhető a mérete miatt. De a többiek is beszerezhetik (teljesen ingyenesen) erről a címről: http://www.myplaycity.com/aqua_park_tycoon/ 
 
Ma megjelent a Gas Guzzlers: Combat Carnage 1.2-es frissítése, ami megöli a magyarítást. Ezért azt is frissítettem, ez még feltöltés alatt van, de perceken belül már ez is elérhető az oldalról.
 
Holnap vagy holnap után valószínűleg a Magicka frissítése is felkerül.
 
Úgy tűnik a nyár végére sikerül utolérnem magam. Jó szórakozást az oldalon található tartalmakhoz!

Toki Tori HIBA!

 Patrik2991   aug. 12. - 15:14
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Ne töltsétek le a Toki Tori magyarítást! "Hibás" vagyis csak az 1.0-s verzióval működik (tört, frissítések nélkül, ha ilyened van töltheted) aki az eredeti vagy/és frissített verzión akarod használni, akkor várd meg a jövőheti frissítést hozzá! (sajnos csak akkor tudom javítani)
Köszönöm a megértéseteket és Csokis-nak köszönöm, hogy szólt a problémáról!

TRC és a párhuzamos Magicka magyarítás

 Patrik2991   aug. 11. - 16:25
 Nincs   Egyéb
Sziasztok! (Nem épp fontos hír, csak a vendégkönyv átültetése, fontosabb infókért ugord át!)
TRC ma rászállt az oldalra, gondolom, mert kiírtam, hogy frissíteni szándékozom még a Magicka fordításomat, amihez szerinte nincs jogom mert az Érme másik oldala c. DLC óta még nem frissítettem. Hát pedig fogom, ez van, törődjön bele, vannak akik igénylik, biztos meg van az okuk, én pedig arra használom az időmet amire akarom. Ezt a témát amúgy magyarítások.hu-n már rég lerendeztük azt hittem, nem igaz, hogy ennyire nem tud megnyugodni a lelke, de látjátok ez van. Aki nem bírja a kritikát ne publikáljon. 
 
Te pedig TRC kérlek nyugodj meg és ne látogasd az oldalt, ha ennyire felkavar, mert teljesen hidegen hagynak az ércelődéseid. Valószínűleg nem lesz több olyan játék, aminek közösen futunk neki (ha csak nem lesz egy Magicka 2, mert azt is fordítani fogom ha lehetséges lesz), ezt meg viseld el, mert már elég rég nem tudsz belenyugodni. Mivel a bejegyzéseidet eltávolítottam a vendégkönyvből ezért azt is hadd írjam ide le, hogy sok szerencsét kívánt a további magyarításainkhoz, amit köszönünk szépen. :) (privátban szívesebben megbeszéltem volna, de mivel nem írtad le az e-mail címed a vendégkönyvbe... :D)

Munkálatok

 Patrik2991   aug. 11. - 10:48
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Mivel jelenleg van pár nagyon "várós" magyarításunk, ezért szeretnélek tájékoztatva tartani titeket, hogy bírjatok még ki egy kis időt. Lássuk is, hogy ki min dolgozik éppen:
 
Age of Pirates 2 - kpmoney készíti az utolsó néhány (20-30) fájl javított változatát ami tartalmaz őű betűket is, azért nincs meg 1 nap alatt, mert a meló rengeteget elvesz a szabadidejéből. Én pedig a grafikai elemeken végzem az utolsó simításokat (3 fájl).
 
Sins of a Solar Empire Rebellion - Gőzerővel dolgozok a magyarítás befejezésén (most a simset és a többi frissítésre váró magyarítást is félretettem)
 
Port Royale 3 - Fejsze munkálkodik rajta szabadidejében. Itt csak azért nem frissül a százalék jelző, mert nem vagyok otthon, de hamarosan ígérem frissíteni fogom.
 
Sims Medieval - Gábor3 nyúzza a küldetéseket. Az alapjáték már majdnem 20%-a magyar, ami azt jelenti, hogy már egész használhatóvá kezd válni a magyarítás. Jövőre igyekszünk végezni vele.
 
Hát nagyjából ennyi. Remélem mindenkinek kielégítettem az információvágyát. Aki további dolgokra kíváncsi, írjon a fórumba. :)

Frissítés elérhető!

 Patrik2991   aug. 10. - 19:17
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
 
Felkerült az oldalra a Sins of a Solar Empire sorozat frissített magyarítása. !NEM! a Rebellionról van szó, el kell, hogy keserítselek.
Az alapjáték, az entrenchment és a diplomacy legfrissebb verzióhoz érhető el a magyarítás. Hogy azokra is gondoljak, akiknek nincs meg az eredeti, és nem akarja az orosz oldalakról lehalászni a frissítéseket, ezért a magyarítás továbbra is támogatja a legfrisebb SKIDROW kiadásokat is. 
Kompatibilis verziók:
Alapjáték 1.19-1.191
Entrenchment 1.05-1.051
Diplomacy 1.00-1.03, 1.34
 
Jó szórakozást kívánok hozzá!
 
Sokan érdeklődtök a rebellion felől, nos ennek a magyarításnak a kiadása is egy lépéssel előre hozza a rebellion fordításának megjelenését. Jelenleg nyaralok, utána gólya tábor (OE-NIK), de igyekszem minél előbb elérhetővé tenni. Ha lehetne közzétenném a jelenlegi fordítást, de sajnos ezzel nem működne a játék a hiányos stringek miatt. Addig is türelem!
 
 
Az oldalról eddig hiányzó régebbi letöltések is elérhetőek:
- Toki Tori
- Rescue Team
- Swords & Soldiers
 
 
Továbbra sem elérhető magyarítások:
- Bunch of Heroes - frissíteni kell a magyarítást
- Magicka - frissíteni kell a magyarítást és a telepítőt
- Orcs must die! - frissíteni kell a magyarítást (esetleg szinkron)

Új magyarítások elérhetőek

 Patrik2991   aug. 05. - 21:38
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
 
Mostantól elérhető a Demolition Inc. és a Gas Guzzlers: Combat Carnage magyarítása az oldalról. Jó szórakozást kívánok hozzá!
(Több régebbi magyarításunk még hiányzik az oldalról, remélehetőleg a holnapi nap folyamán azok is felkerülnek.)

Támogatói rendszer

 Patrik2991   aug. 05. - 21:35
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Mivel a csapatunk jóformán semmilyen (kivétel, akik meg vannak említve a köszönet oldalon) támogatást nem kap, ezért úgy döntöttünk, hogy az oldalon bevezetésre kerül a támogatói státusz. Hogy ez mit is jelent?
 
Az oldalon két féle letöltés lesz elérhető az ingyenes, és a támogatói:

Ingyenes letöltések:
- Nem szükségeltetik regisztráció a letöltésükhöz.
 
Támogatói letöltések
+ Regisztráció szükséges hozzá
+ A támogatói csoport tagjának szükséges lenni hozzá

A támogatói csoport előnyei
+ Bármelyik magyarítást letöltheted az oldalról!
+ A magyarításhoz szükséges eszközöket is letöltheted az oldalról! (Hamarosan!)
+ Egyéb (nem magyarítás és eszköz pl. modok) letöltések (Hamarosan!)
+ Hozzáférés a "Beszerzés" témához a fórumban (Hamarosan!)
+ Hozzájárulás az oldal fennmaradásához, és minőségi magyarítások létrejöttéhez!
+ Reklámmentesség az oldalon!
 
Ha a támogatói csoport tagjává szeretnél válni, akkor nem kell mást tenned, mint bejelentkezés után megvenned a webshopunkban az egyik támogatói csomagot. A webshopban annyi támogatói csomag lesz elérhető, ahány támogatói letöltés van. (Ez nem azt jelenti, hogy minden magyarítást külön kell megvásárolnod! Ugyanis nem a magyarítást vásárolod meg, hanem a támogatói csoport státuszt!)Erre csak azért van szükség, hogy lássuk, melyik magyarításunk érdekel téged a leginkább, semmi egyéb célja nincs!
 
A támogatói csomagok ára egységesen: 500Ft, amiből +100Ft a Paypal kezelési költsége. A fizetés után AUTOMATIKUSAN átkerülsz a támogatói csoportba és azonnal töltheted is a magyarításainkat és a többi tartalmat!
 
Ha valaki ezen felül is támogatni szeretne minket, mert tudja, hogy mennyi munka és fáradtság van egy magyarítás elkészítésével, az továbbra is használhatja a támogatás opciót, ahol bármilyen összeg megadható. (Akik a támogatói csomagon felül támogatnak minket, továbbra is felkerülnek a köszönet oldalra!)  
 
Tudni szeretnéd, hogy amelyik magyarításunkra vársz az ingyenes vagy támogatói lesz-e?:  

Ingyenes:
+Aqua Park Tycoon – szöveg 
+Demolition Inc. – szöveg 
+Sins of a Solar Empire Trinity – szöveg 
+(Pár további magyarítás frissítése természetesen)

Támogatói:
+Age of Pirates II: City of Abandoned Ships – szöveg és grafika (Aki aktívan segített a bétateszt alkalmával tőlem fogja ingyenesen e-mailben megkapni!) 
+Gas Guzzlers – Combat Carnage – szöveg és grafika 
+Sins of a Solar Empire Rebellion – szöveg           

Újra működik az oldal!

 Patrik2991   aug. 03. - 11:39
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Bár kb egy hétbe telt a szerver merevlemezének cseréje nagy nehezen csak összehozták, úgyhogy újra működik az oldal. Az oldal tartalma még mindig bőven hiányos, de folyamatosan dolgozok a pótlásán. Pár újabb magyarítás hamarosan elérhető lesz!

Karbantartás...

 Patrik2991   júl. 23. - 10:57
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
 
Azért nem kerültek fel még az új dolgok, mert a szerver vinyója döglődik, ezért vannak gyakran kimaradások. A probléma a hónap vége  (28-30) felé  fog megoldódani. Addig is türelmeteket kérem, és ne lepődjetek meg hosszabb kimaradás esetén!

Frissek

 Patrik2991   júl. 09. - 23:35
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Többen is jeleztétek, hogy az oldal jelzi, hogy nem valós az e-mail címetek ezért nem tudtok regisztrálni. Nos ez azért van, mert be volt építve egy szerver ellenőrző kód. Amire a szutyok szolgáltatók (lásd citromail, amit én is használok...) nem tudnak válaszolni. Ez ki lett véve, így aki eddig nem tudott regisztrálni az már tud! (Már rég, csak elfelejtettem kihírezni)
 
További infók a magyarításokkal kapcsolatban:
 -Egy fel sem jegyzett projekt kész 
 -Gas Guzzlers - 1.0 és 1.1 kész
 -Age of Pirates - Egyeztetni kell és jön a megjelenés valószínűleg
 -SOASE Trinity v1.34 - kész
Ezek hamarosan felkerülnek az oldalra.
 
További projektek:
 -SOASE Rebellion - elkezdődnek a munkálatok a hátralevő résszel
 -Port Royale 3 - a fordító lassacskán, de halad a dolgokkal
 -Blades of Time - egy ideje már nem láttam a fordítót...
 -Sims Medieval - majdnem 14% halad a dolog