Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Új projekt: Ancient Wars: Sparta + Fate of Hellas

 Patrik2991   szept. 05. - 19:44
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Mivel kivégeztük az Age of Pirates-et kpmoneynak már csak 2 magyarítása maradt amit mihamarabb el szeretne készíteni, az egyik a Hard to be a God a másik pedig az Ancient Wars: Sparta és a (kiegészítője a) Fate of Hellas (továbbiakban csak AWSÉAFOH [ugye nektek is tetszik ez a rövidítés? :D]). Belenéztem az  AWSÉAFOH fájlaiba és kiderült, hogy viszonylag könnyű szövegeket tartalmaz, ami gyors fordítást tesz lehetővé, ezért bemozgattuk a Hard to be a God elé, és elkezdtük a fordítást (én csak kis mértékben játszok szerepet, inkább csak technikai segítségnyújtó vagyok). Igen, képesek voltunk ilyet tenni a HtbaG-ra várókkal, akiktől előre is elnézést kérünk. Viszont nem kell megijednetek, ugyanis pár nap alatt már a 15%-ot súrolja a magyarítás állása úgy, hogy kpmoney nagyon elfoglalt (képzelem mi lenne, ha nem lenne az... :D). Amint kicsit több időm lesz beszúrom a fútó projektek oldalra és a menübe is (már ha addig el nem készül). Addig is jó szórakozást a többi magyarításunkhoz!

Gas Guzzlers: Combat Carnage 2x DESURA kód eladó

 Patrik2991   szept. 03. - 21:53
 Nincs   Pénzügy
Az eladás tárgya:
+ 2db eredeti, felhasználatlan kód DESURA-ra
+ a kód olcsóbb, mintha DESURA-n vennéd meg, mi 6.000Ft-ért(/db) adjuk (ott körülbelül 7.000Ft) 
+ aki kódot vásárol Támogatói tagságot kap (ha még nem az, tehát újabb 600Ft kedvezmény)
+ ha elfogy a 2 kód a magyarítás átkerül az ingyenes szekcióba
Ha érdekel az ajánlatunk vedd fel velünk a kapcsolatot a patrik2991[KUKAC]hotmail.com e-mail címen!

Rebellion fanok segítsetek!

 Patrik2991   szept. 03. - 18:03
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy már úgy állok a magyarítással, hogy ideje lenne elnevezni az új frakciókat. Ugye minden faj, kapott, egy Rebel és egy Loyalist változatott. Míg a Rebel-re szépen passzol is a Lázadó, addig a Loyalist-ra a Kormánypárti, és Lojalista szavakon kívül több nem jut eszembe, ezek pedig nem szimpatikusak. Várom kommentben, vagy e-mailben az ötleteket, illetve, hogy nektek melyik verzió tetszik jobban!
 
Közben, hogy egy kis infót kapjatok a projekt állásáról. Az új dolgok még nagyrészt nincsenek lefordítva (de szerencsére, ezekből nincs sok, viszont annál nehezebbek), viszont amik eddig szerepeltek a játékban, azoknak a szövegeknek a másolása, átnézése és feljavítása (így 3-4 évvel később kicsit másképp látja az ember a dolgokat) a vége felé közeledik. (Valószínűleg lesz elérhető 90%-os állapotú magyarítás.)

Age of Pirates 2 - City of Abandoned Ships magyarítás tölthető!

 Patrik2991   aug. 29. - 13:03
 Nincs   Letöltés
textlsc00.png
Sziasztok!
Este kpmoney átküldte az utolsó fájlokat, amiket mostanra sikerült megszerkesztenem és belegyömöszölnöm a telepítőbe ami már régóta várja, hogy felkerülhessen az oldalra. Nem is húzom tovább az időtöket jó szórakozást a magyarításhoz amit INNEN tölthettek le. Figyelem a magyarításhoz Támogatói tagság szükséges!

Nincs bankkártyám, de szeretnék Támogató lenni, mit tegyek?!

 Patrik2991   aug. 28. - 19:02
 Nincs   Pénzügy
Sziasztok!
Sokan megkerestek az SMS-es fizetős rendszer bevezetésével kapcsolatban. Nos el kell, hogy keserítselek titeket, ugyanis erre nem fog sor kerülni, legalábbis addig nem, amíg nem alapítok saját emeltdíjas SMS küldő szolgáltatót.
Miért?
Mert, ahhoz, hogy mi 500Ft-ot lássunk ahhoz legalább 1200Ft-os SMS-nek kellene lennie (kb. 30-40%-os részesedésünk lenne egy ilyen rendszernél). Egyrészről ez már elég drága lenne, másrészt pedig mi dolgoztunk a magyarítással, nem pedig ők, mégis ők kapnák a több pénzt. Remélem ezzel ti is egyetértetek.
Akkor mégis, hogy?
Vagy megkérsz valakit, akinek használhatod a kártyáját (teljesen biztonságos, ugyanis a PayPal rendszerén keresztül működik).
Előny: azonnal hozzáférsz a magyarításokhoz
Hátrány: kell valaki aki megbízok benned és a PayPalben
 
Vagy a támogatás menüpontban levő bankszámlára utalod a megfelelő mennyiségű pénzt bármely bankban, vagy postán a megjegyzés mezőbe pedig feltünteted a felhasználónevedet vagy e-mail címed (esetleg a játékot, ami miatt érdekel téged a Támogatói tagság). Ezután ha beérkezett a pénz manuálisan aktiváljuk a tagságodat, amiről e-mailben értesítést kapsz.
Előny: bárki meg tudja oldani
Hátrány: akár 1-3 napig is eltarthat mire hozzáférsz a magyarításokhoz (pl. ha péntek délután utalsz, akkor csak hétfőn reggel kapjuk meg), el kell menned a megfelelő intézményig (posta, bank...)
 
Ha további kérdésetek van, írjatok bátran!

Sid Meier's Railroads Frissítés

 Patrik2991   aug. 28. - 18:46
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Felkerült a frissítés a Sid Meier's Railroads-hoz ez már minden verzióval működik, az egyetlen hátránya, hogy csak az asztalra kihelyezett parancsikonból indul magyarul, viszont abból tutira és minden verzióval, még a legszutyokabbakkal is működik!

Újdonságok

 Patrik2991   aug. 28. - 15:26
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Tudom, hogy már türelmetlenül várjátok az Age of Pirates 2 magyarítását, amint kpmoney feljön msnre (ma és holnap szabin van, szóval remélem minél előbb), elvégezzük az utolsó simításokat és felkerül a magyarítás!
Mivel sokan még mindig nem figyeltek fel rá, szólok, hogy egyelőre ez még csak a Támogatóknak (Támogatói tagság beszerzéséért kattints IDE!) és a tesztelőknek lesz elérhető, a többieknek még várniuk kell.
 
Addig is, amíg vártok felkerült az oldalra az Angry Birds legfrissebb verziójának (v2.2.0) magyarítása, amit bárki tölthet az oldalról! (Innen: Katt ide!)
 
Jó szórakozást a magyarításhoz!

A jövő(hét)

 Patrik2991   aug. 20. - 13:14
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
 
Hamarosan elkészülök a Rebbellion magyarításával, így az egyetlen projekt amin dolgozni fogok a Sims Medieval lesz. Viszont szeretek egyszerre 2-3 dolgot fordítani, mert ha megunom az egyiket, akkor csinálom a másikat és így tovább. Ezért létrehoztam egy szavazást (lásd jobb oldal), hogy megtudjam ti mit szeretnétek jobban. Várom a szavazataitokat!
 
Egyéb infók:
- a héten gólyatábor miatt nem leszek elérhető (péntekig)
- kpmoney a hét folyamán valószínűleg elkészül az Age of Pirates fennmaradó részével = amint leszek megjelenik
- Rebellionban még kb a szöveg 10% van lefordítatlanul, dolgozom az ügyön, a hónap végére megpróbálom összehozni
- ma még több magyarítás frissítése várható

Sid Meier's Railroads

 Patrik2991   aug. 14. - 08:33
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Egy újabb magyarítás érhető el a letöltések közül, mégpedig a Sid Meier's Railroads-é amit WolfHUN készített, de mivel én csináltam hozzá a telepítőt (és mivel megengedte) kitettem ide is. Ezúton is jó szórakozást kívánok hozzá, mivel a tesztelést a mi csapatunk (is) végezte ezért garantálni tudom, hogy tökéletes a minősége! Köszönet érte WolfHUN-nak!

Helyzetjelentés

 Patrik2991   aug. 13. - 22:46
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Az oldal lassan eléri a végleges formáját.
 
Amire számíthattok a közeljövőben:
- Galéria (folyamatban)
- Új banner (a jelenlegi nem saját, és kb. semmi köze az oldalhoz)
- Hiányzó, régebbi magyarítások frissítése (Orcs Must Die, Toki tori, Bunch of Heroes, Magicka)
- Hiányzó játékleírások pótlása
- Age of Pirates 2 magyarítás
- Rebellion magyarítás
- Angry Birds magyarítás(ok)