Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Ancient Wars: Sparta és Fate of Hellas magyarítás tölthető

 Patrik2991   jan. 05. - 18:26
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Végre elkészült az Ancient Wars: Sparta és Fate of Hellas magyarítása és végre van internetem is, így felkerült az oldalra és már tölthetitek is! Katt ide a letöltéshez!

Rebellion

 Patrik2991   dec. 08. - 17:55
 Nincs   Letöltés
Véletlenül elrontottam a letöltési linket, szerencsére páran jelezték és javítottam, mostmár rendesen működik! :)

Projektek állapota

 Patrik2991   dec. 07. - 15:23
 Nincs   Egyéb
Ancient Wars - Sparta + Fate of Hellas - 95% - hamarosan elkészül
Hard to be a God - mivel kevesen várják, ezért sajnos megint arrébb lett tolva szegény
Age of Pirates 2 - a Gentlemen of Fortune 1.2-es verziójához való igazítás folyamatban (kpmoney) - elkészülési idő egyelőre ???
Sims Medieval - jelenleg nem igazán tudok foglalkozni vele, Gábornak pedig egyedül nincs hozzá sok kedve, amit teljesen megértek, téliszünetben azért nekiállok foglalkozni vele
Sins of a Solar Empire Rebellion - 90% - jelenlegi formájában kiadva és pihenőre téve
Port Royale 3 - ismét egy köddévált fordító... de sajnos jelenleg nincs rá időm, ha nem vállalja be senki akkor kpmoneyval hamarosan nekiesünk és kész lesz amikor kész lesz
 
 

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90% - Tölthető

 Patrik2991   dec. 07. - 15:03
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Végre jutott időm összetákolni a 90%-os magyarítást működőképessé, maximum pár órán belül felkerül az oldalra és tölthetitek az ingyenes magyarítások közül, mert nem tartanám tisztességesnek, hogy egy nem teljesen kész magyarítás csak támogatói tagság esetén legyen elérhető.
 
A teljes verzió majd csak a támogatók részére lesz elérhető, ha egyszer lesz időm befejezni, de ha összegyűlne a megfelelő támogatás (50 embernek megfelelő összeg) akkor azonnal befejezném és mindenki számára elérhetővé is vállna!

Magyarításainkkal kapcsolatos hírek

 Patrik2991   okt. 10. - 08:23
 Nincs   Magyarítás
Gas Guzzlers: Combat Carnage
Mit akarok én ezzel a magyarítással, ha már készen van? Frissíteni, ugyanis hamarosan megjelenik az 1.3-as frissítés hozzá, viszont a szövegeket már megkaptam és dolgozom rajtuk. Ebből már le is szűrhetitek, hogy hivatalossá fog vállni a magyarítás! (Bár lehet, csak az 1.4-es verzióra.) Ami nagyon jó hír kis csapatunk számára. :)
 
Sins of a Solar Empire: Rebellion
Jelenleg az egyik legjobban várt magyarításunk, ehhez kétség se fér, de mivel jelenleg nagyon lefoglal az egyetem ezért nem nagyon halad sajnos, így úgy döntöttem, hogy a 100% helyett inkább használható formára hozom a meglévő 90%-ot és amint ezt meg tudom tenni, kézhezkapjátok a 90%-os magyarítást, amit minél előbb megpróbálok majd kiteljesíteni.
 
Tony Hawk's Pro Skater HD
Régi nagy kedvencem felújított változata a magyarítása szépen halad, de van pár kifejezés ami gátatszab a jelentősebb haladásomnak, viszont magyaritasok.hu-n nem akadt senki aki adna tippeket. Aki ismeri a játékot, vagy az elődjeit biztosan tudja mi az a Gap List (minden pályán a bizonyos helyen végzett ugrásokért\csúszásokért adott, kombót kiegészítő bónuszok listája) szó szerinti fordításban Hiány Lista ami szerintem egy elég hülye név... viszont se Trükk Lista, se Kombó Lista nem lehet, mert egyik kifejezés sem lenne pontos, sőt! Amíg erre nem találok megoldást addig áll a projekt, mert rengeteg kifejezésben szerepel ez a szó. A másik probléma ezzel kapcsolatban, hogy pár helyen nem fordítható a szöveg, szerencsére ezek csak kisebb kifejezések így nem túl zavaróak.

Sims Medieval
Amint azt a folyamatjelzőn is láthatjátok kicsit itt is belassultunk, leginkább az én hibámból itt is... Viszont lett egy új segítőnk aki kezd szépe n dolgozgatni a fordításon, remélem őt nem veszítjü el, mint sok más próbálkozót. :)

Ancient Wars Sparta + Fate of Hellas
Mostanság kpmoney is elég elfoglalt, de mondta, hogy hamarosan végetér a gyakorlata így viszonylag több ideje lesz a fordításra. Az alapjátékból már így se sok hiányzik, párszáz bejegyzés, míg a kiegészítőnek körülbelül a fele megvan. Mivel nem én csinálom nem szeretnék ígérgetni, de szerintem még idén készen lesz, remélem már várjátok!

Port Royale 3
Itt is szépen haladnak a munkálatok, viszont terv szerint már nekem is dolgoznom kéne rajta, de ez még egy ideig biztos nem lesz lehetséges, így nem tudom felpörgetni a dolgokat. A százalékjelzőt ne nézzétek, rég nem volt frissítve, viszont most nem tudok pontos adattal szolgálni.

Frissek

 Patrik2991   szept. 28. - 19:17
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
 
Ismét pár apróság: ingyenessé vált a Gas Guzzlers magyarítása, most már bárki szabadon letöltheti!
 
Az oldalon jelenleg sávszélességi problémák vannak, ezért ideiglenesen eltávolításra kerültek az avatárok, így gyorsítva az oldal működését.

Infómorzsák

 Patrik2991   szept. 25. - 18:15
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Mostanában nem nagyon írtam, ezért gondoltam adok egy kis infót. Elkezdődött az egyetem és egyelőre még hozzá kell szoknom a dolgokhoz, ezért is vagyok kevésbé aktív, de a magyarítások azért haladgatnak. 
 
Van pár lelkes próbálkozó, aki megpróbál belépni ezekkel a nevekkel: admin, paroczi, elitemagyaritasok stb. nekik üzenem, hogy ennyire azért nem vagyok hülye, bármilyen meglepő is legyen, szóval további jó próbálkozást. :)

Age of Pirates 2 frissítve

 Patrik2991   szept. 10. - 21:30
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Készítettünk pár kisebb fixet az Age of Pirates 2-höz, még nem akartuk kiadni, mert nem túl sok minden különbség van benne, de lala12 jelezte nekünk, hogy az egyik fájllal problémák vannak, így ránéztem és javítottam a hibát. Az oldalról mostmár az 1.1-es verzió érhető el a magyarításból, mindenkinek ajánlom, hogy frissítsen, és lala12-nek pedig köszönjük, hogy szólt a hibáról! Jó szórakozást kívánok a frissített magyarításhoz!

Ancient Wars: Sparta + Fate of Hellas update

 Patrik2991   szept. 06. - 13:37
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Hát mit is várhatnátok? Tegnap jelentettem be, hogy kpmoney serénykedik a játékon, és 15%-os a készültségi szintje. Na akkor ma mennyi lehet? Hát bizony 35% (eskü), nagyon kíváncsi vagyok, mikorra készül el. 

Felhasználók karbantartása

 Patrik2991   szept. 06. - 12:50
 Nincs   Oldal
Szia!
Kedves TIMI55 (T. A.) aktiváltam ezt a fiókodat a MERLIN55-öt pedig töröltem, mert gondolom a spam szűrőd, kiszűri az aktivációs e-mailt, azért nem tudsz belépni. Ha további kérdésed, problémád akadna, írj a vendégkönyvbe és megoldjuk, ajánlom az e-mail címed felülvizsgálatát, mert így több fontos e-mailről is lemaradhatsz. :)
 
Továbbá törlésre kerültek azok a felhasználóink akik már több mint 1 hónapja nem aktiválták e-mail címüket (nem léptek be soha).
 
Feloldásra kerültek az alábbi tagjaink, akiket azért tiltott alapból a rendszer, mert rövid időn belül egy címről regisztráltak, de a megadott adatokból arra következtetek, hogy haverok, tesók lehettek, ezért átállítottam a fiókotokat:
- Bozsik
- RIZSA
- gellért
 
 Szerk.: A félreértések elkerülése végett, aki már aktiválta az e-mail címét, annak nem kell aggódnia, inaktivitás miatt soha nem lesz törölve az oldalról!