Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Megjelenések

 Patrik2991   máj. 26. - 11:15
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Egyelőre csak azokat osztom meg amik biztosak, ezek a dolgok fognak megjelenni a jövőhéten:
God Mode
The Golden Horde
Rescue Team 3
Ancient Wars Sparta frissítés
The Fate of Hellas frissítés
Port Royale 3 frissítés
 
Júniusra tervezett dolgok:
Patrician IV + DLC
Blades of Time
Rebellion frissítés
 
A régebbi magyarításaink frissítéseire a nyár vége felé lehet számítani.

Nagy csend és stagnálás

 Patrik2991   máj. 10. - 21:55
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Minden szépen halad (amit nem én csinálok), csak a számlálókat nincs időm frissíteni, ugyanis zh-zok ezerrel. Pünkösdre minden meglesz, addig viszont ne számítsatok még hírekre se, gondoltam szólok. :)

Patrician IV + DLC

 Patrik2991   ápr. 23. - 23:21
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Fordult a kocka, szerencsére épp kiszúrtam egy akciót és Bjj72 és dazsolt közösen összedobta a keretet, ezért aki várja a magyarítást az itt a hírnél nekik köszönheti, hogy lehetővé tették, hogy elkészítsük azt. :)
Az előkészületeket már holnap megteszem, de valószínűleg még várni kell egy kicsit, hogy az érdemi munka megkezdődhessen, ugyanis először a SOASE Rebelliont be szeretném fejezni (eddig 25%-ig jutottam el a felülvizsgálással), de utána nagyerőkkel rávetem magam és mihamarabb be is fejezem. :)

Sins of a Solar Empire

 Patrik2991   ápr. 21. - 19:08
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Ennek a játéknak a lefordítása volt az első magyarításom (legalábbis mivel az egyik update után eltűnt a fordító, csak nagyjából átnéztem a fordítást + lefordítottam az új szövegeket), aztán jöttek a kiegészítők amiket teljes egészében már én csináltam. Most a rebellion kb. 89%-ban magyar, de mivel mostanában elkezdtünk vele játszani és nyáron is szándékozunk, ezért úgy döntöttem, hogy az egészet átnyálazom és kiírtom belőle a bugokat, mert van benne pár ami még engem is nagyon zavar. Így ha kész a 100%-os magyarítás, az még az eddigieknél is jobb minőségű lesz, illetve a régebbi, kiegészítők nélküli verziókra is telepíthető lesz. Igyekszem. :)

Hírek

 Patrik2991   ápr. 20. - 23:11
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Nos, ami újdonság:
A Patrician IV + DLC érdeklődés hiányában, bizonytalan időre elnapolva, ezúton is elnézést kérek a 2 embertől, aki jelentkezett.
Az Ancient Wars Sparta és a Fate of Hellas testvére a "The Golden Horde" is már félig le van fordítva körülbelül (az előbbi 2 játékból átmentve a szövegeket), de egyelőre az is talomba kerül. 
A Hard to be a God jelenleg kijelenthetjük, hogy 36%-on áll (felmértük a fordítás nagyrészét), szóval a 35% tőlem elég jó becslésnek bizonyult.

Port Royale 3 játékmenet videó

 Patrik2991   ápr. 19. - 01:23
 Nincs   Egyéb
Sziasztok!
Íme egy kis ízelítő a magyarításból (érdemes 720p-re állítani a szövegek olvasásához):
 

Patrician IV + DLC - gyűjtés

 Patrik2991   ápr. 14. - 01:45
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
A sok tennivaló közt erről meg is feledkeztem, a szavazás alapján látszik mennyien jelezték, hogy segítenének (bár ez nem jelent semmit, lehet mindenki csak poénból jelölte, hogy támogatná), ezért meg szeretném kérni azokat, akik támogatnák az elkészülést, hogy írjanak @ címre egy levelet "Patrician IV gyűjtés" címmel a április 21. éjfélig. Ezután mindenkit értesítek, hány ember jött össze, és hogy ez alapján ki támogatná a projektet ki nem (pl. ha 18-an vannak tényleg, akkor ~1€ viszont, ha már csak 5-en, akkor nem biztos, hogy mind az 5 embernek tetszik a ~4€).
 
Egy kis ösztönzés a támogatáshoz: aki támogatja a projektet, az kap támogatói statuszt is (ha még nem rendelkezne vele) így pl. 20 támogató felett egész jó áron lehet majd hozzájutni a tagsághoz. :) + mindenki meg lesz említve a telepítőben, mint a projektet lehetővé tevó személy. :)
 
Ha meglett, akkor a jelenleg futó projektek utánra beütemezzük (leszámítva a Simset, tehát: Rebellion kb 1.000 bejegyzés, Blades of Time több holnap estére lesz pontos adat, viszont nincsenek benne futurisztikus kifejezések, minden bejegyzés elég rövid, és a nyelvezete is könnyű, a Hard to be a God-ot pedig most mérjük fel, hogy milyen állapotban van, egyelőre 15% ami már le van belőle fixálva (tegnap óta, jövőhétvégére szerintem meg lesz, hogy hol tartunk benne).

Útiterv

 Patrik2991   ápr. 12. - 19:58
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Most, hogy készen van egy újabb közös projekt, adok egy kis jelentést mi fog következni:
- egy új tagunk nekilát a Blades of Time fordításának (amint lehetővé teszem a számára, igyekszem még a hétvégén)
- Péter a Hard to be a Godon fog dolgozni, amiben Edina is segít neki
- én (Patrik) befejezem a SoaSE Rebelliont, miután ez megtörtént visszaállok a Simsre, ebben Gábor is a segítségemre lesz majd pedig Péter is

eddy12345 - hát ezt benézted :)

 Patrik2991   ápr. 11. - 22:53
 Nincs   Egyéb
Kedves látogatóink, a hír címében említett személy miatt, egy kis megszorítást kell eszközölnünk, a többi magyarításunk telepítéséhez élő internetes kapcsolatra lesz szükség, és a magyarításokat csak a felhasználói adatok megadásával lehet majd telepíteni. Akinek ez problémát okoz, az köszönje meg a címben szereplő gyökér buziságát. :)
 
Sőt a jelenlegi magyarításban is hagytam néhány komolyabb problémát okozó dolgot, pont, hogy kiszűrjem az ilyeneket. Ezért ha első letöltőink közül valakinek problémája lesz pár dologgal az írjon és segítek neki. :) És hamarosan jön a frissített változat a megerősített telepítővel. (Még a holnapi nap folyamán elkészülök vele, addig kérem legyetek türelmesek.)

Age of Pirates 2 + mod mindenkinek

 Patrik2991   ápr. 11. - 16:31
 Nincs   Letöltés
A Port Royale 3 magyarítás megjelenésének alkalmából véglegesen elérhetővé tesszük az Age of Pirates 2 magyarítását mindenki számára!
(A hiba amit nemrégiben találtunk még mindig benne van, de szombaton jön a javítás!)
 
Jó szórakozást kívánunk hozzá!