Magyarítások elite minőségben!

Futó projektek

Hard to be a God - 65%

Rise of Venice - Gold Edition - 91%

Sins of a Solar Empire Rebellion - 90%

PayPal

Támogass minket, hogy még több játék magyarítását hozhassuk el hozzád!
 

GG Támogatás

A GamersGate oldalán számos játékot vehetsz meg kedvezményes áron Steamre vagy akár DRM mentesen is.

Regisztrálj a GamersGatere a fenti képre kattintva és minden vásárlásod 3%-ával támogatsz minket.

Adsense

Oldal Statisztika

Frissítések!

 Patrik2991   jan. 29. - 23:16
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Frissült az oldalon a Toki Tori magyarítása.
Felkerült az oldalra az Orcs Must Die! magyarításának frissített változata ami a GOTY verzióhoz lett igazítva, de elméletileg bármely tört verzióval működik illetve eredeti játékkal nem működik!
Hamarosan felteszem a Bunch of Heroes és a Patrician IV frissített változatát erről is közlök majd hírt.
A frissített magyarításokat (TT,OMD,BoH) a magyaritasok.hu-ra is hamarosan elküldöm.

Patrician IV + Rise of a Dynasty magyarítás tölthető

 Patrik2991   dec. 22. - 23:02
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Végre elkészült a címben szereplő játék + kiegészítő magyarítása. 
Fontos: 
- Az alapjáték magyarítása csak az 1.3-as verzióval működik + "Steam Special Edition". Ha neked nincs meg a Steam Special Edition és úgy próbálod használni az 1.3-as verzióval a magyarítást, ha megy ha nem kérlek írj, hogy tudjak róla! 
- A kiegészítő magyarítása csak a 2.0.4-es verzióval működik.
- Akinek megvan a Rise of a Dynasty kiegészítő, annak nem szükséges az alapjáték magyarítása! Az alapjáték és a kiegészítő magyarítása nem lehet egyszerre telepítve.
 
A magyarítás egyelőre még csak "Béta" nem volt alaposabb tesztnek alávetve. A videók egyelőre nincsenek feliratozva. Ennek oka, hogy a videófájlok kicsomagolásához 8GB memória szükséges, viszont nekem jelenleg csak 4 áll rendelkezésre, ezért ez határozatlan ideig elhalasztva (viszont már a videók szövegei is le vannak fordítva).
 
A hibákat kérlek a fórumban jelezzétek! Köszönjük és kellemes karácsonyt!

Spambot/Regisztráció

 Patrik2991   szept. 12. - 20:17
 Nincs   Oldal
Sziasztok!
Mostanában folyamatosan spambotok támadják az oldalt, ezért a regisztrációt ideiglenesen átállítottam és minden tagot egyesével aktiválok, ezért az új tagoknak a türelmét kérem a probléma megoldásáig. Megértéseteket köszönöm!
 
Frissítés!:
A regisztráció az oldalra a hétvégéig átmenetileg szünetel felújítás miatt. A többi funkció a megszokott módon működik.

Állapotok

 Patrik2991   szept. 12. - 20:02
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Egyelőre még újabb és újabb szövegeket kapok a Gamepires-es fiúktól (GG:E), de amint teljesen befejeződik a tesztelés a Patrician és a Rebellion végére járunk. A Rebelliont ugyebár teljesen átnézem, de hogy addig is tudjátok használni a magyarítást először a fennmaradó 10%-ot csinálom meg és utána jön majd egy frissítés amiben a maradék még át nem nézet szövegek lesznek javítva. Ezek után pedig belekerülnek majd az új DLC szövegei is. Az állapotjelzők már egy ideje nem voltak frissítve, hamarosan erre is időtszakítok.

Gas Guzzlers Extreme

 Patrik2991   aug. 28. - 19:40
 Nincs   Magyarítás
maincapsuleimage.png
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban nem igazán volt mit kiposztolni. Zajlott a nyár a többiek is nyaraltak, vagy épp dolgoztak, én is nyaraltam, a projektek pedig nem sokat haladtak. Viszont a jó hír az, hogy ehhez hozzájárult az is, hogy ismét egy hivatalos lokalizációt hozok el nektek a Gas Guzzlers Extreme személyében, ami ha minden jól megy már a megjelenésekor magyar nyelvvel ellátva lesz kapható. Én már nagyon várom, remélem ti is. :)
ui.: A többi fordításról szeptember elején adok hírt, addig viszont a türelmeteket kérem.

Nyári infók

 Patrik2991   júl. 03. - 18:59
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Az elmúlt pár hétben nem sokat haladtunk, de ma azért már frissítettem a százalékjelzőket. Sajnos (pozitív) családi ügyek miatt ki kellett hagynom egy jelentősen időt, utána pedig a T-home tett keresztbe. Péter a munka miatt lassult be jelentősen, de igyekszünk mielőbb kiadni a kisebb projekteket és nekilátni a Simsnek.

Patrician IV - fény az alagút végén

 Patrik2991   jún. 23. - 16:22
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
A Patrician IV fordításával kapcsolatban csak annyit, hogy elméletileg sikerült megoldani a videófeliratozást, de még tesztelni kell, így a magyarítás várhatóan azoknak is nagy segítséget fog jelenteni, akik ugyan értik a feliratok nagyrészét, de a feliratozatlan videókat nem. (Bár ez némiképp megnöveli a fordítás időigényét, azért igyekszem.)

Blades of Time - szüneteltetve

 Patrik2991   jún. 23. - 16:20
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Ezúttal egy rossz hír. Mivel a fordító ("Ragnarok") hetek óta k..vára ráér, de csak Terra Online-ban b*ssza az idejét és egy sort se képes anélkül fordítani, hogy rászóljak, lelőtem a projektet. Csak mert ha meg szólok, akkor olyan mennyiséget lefordít, amit bárki letudna 10 perc alatt. 
Mivel én megígértem, hogy a Patrician IV után a Sims lesz az elsődleges projekt ezért most átmenetileg szüneteltetve lesz a projekt.
Ha valakit esetleg érdekel a játék és fordítaná az nálam jelentkezhet. A szövege nem sok és egyszerű, szerintem ennél könnyebb (szövegű) játék nem nagyon van amihez érdemes fordítást csinálni.

Új letöltések

 Patrik2991   jún. 15. - 18:45
 Nincs   Letöltés
Sziasztok!
Végre volt időm kirakni a frissítéseket pontosabban:
Port Royale 3 + DLCK - Frissítve (DLC(-k) szükséges hozzá! akinek csak alapjáték van az megkereshet, de az is hamarosan felkerül)
Ancient Wars: Sparta - Frissítve, és mostmár a Fate of Hellastól külön tölthető le.
Ancient Wars: Sparta - Fate of Hellas  - Frissítve, és mostmár az alapjátéktól külön tölthető le. 
The Golden Horde - ÚJ letöltés, ez nagyon hasonlít az előző 2 játékhoz.
God Mode - ÚJ letöltés
 
Sajnos a csicsázásra most sincs időm, így képek nincsenek a letöltésekhez, de majd hamarosan rendbeszedem az oldalt és akkor minden pótolva lesz. :)
Addig is jó szórakozást az új letöltéseinkhez!

Patrician IV problémák

 Patrik2991   máj. 29. - 12:58
 Nincs   Magyarítás
Sziasztok!
Mivel már elkezdtük a Patrician IV fordítását, és az 50%-os készenlét mostmár valós közlöm amire eddig jutottunk. 
Az a helyzet, hogy problémákba is ütköztünk, például ha a Rise of a Dynasty is telepítve van, akkor egyelőre úgy néz ki, hogy 2GB-osnak kell lennie a magyarításnak. Ennek a megoldására megpróbálok majd írni egy programot, viszont ez késleltetni fogja a dolgokat.
A másik igen nagy probléma, hogy gondoltam kipróbálom, mit értünk el eddig, és most tapasztaltam, hogy a játékban nincsenek feliratozva a videók és a tanácsadói rizsázások, amik így nem érnek semmit! Természetesen ezeket is lefordítjuk (egyszerűbb, mint kiválogatni), csak, hogy rá bírjuk-e venni a játékot a felirat megjelenítésekre az már egy másik tészta (valószínűleg nem).
Esetleges megoldás lenne a szinkronizálás, de ha azt az én hanggommal kell megcsinálni, akkor szörnyethaltok mire végigjátszatok a játékot. :D
 
Ha valaki tud valami segédprogramot, modot vagy bármit amitől a játék képessé válik a feliratok megjelenítésére, azt szívesen várjuk!