elitemagyaritasok.info
Magyarítások elite minőségben!
2013. ápr.
11
  Port Royale 3 +DLC-k
Kategória: Letöltés - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Végre elérhető a támogatóink számára az oldalról a Port Royale 3 + DLC-inek a teljes magyarítása.
 
Jó szórakozást kívánunk hozzá!
 
Ha valaki hibát talál a magyarításban, az kérem itt jelezze: Fórum
2 hiba biztosan van a Load szó jelenthet Betöltést és Rakományt is, 5x szerepel a játékban de én csak 3 helyen találtam meg (2 helyen Betöltés 1 helyen rakomány) valahol a játékban kell lennie egy Rakomány4 és egy Rakomány5 feliratnak, aki ezeket megtalálja kérem szóljon, hogy Betöltést vagy Rakományt jelentenek. Köszönöm! 
 
Többen kérdezik továbbra is, hogyan lehet minket támogatni és támogatóvál válni erről itt találtok bővebb információt:
2013. márc.
20
  Port Royale 3 - Treasure Island
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Ma jelent meg a Port Royale 3 Treasure Island DLC, hirtelen megijedtem, hogy már itt vagyunk a finishben erre pont most jön egy DLC ami felforgatja a nyelvi fájlt (mint eddig minden egyes frissítés). Szerencsére aztán utánajártam és kiderült, hogy ez nem egy új DLC, csak a már eddig megjelentek kiadása együtt, dobozos változatban, tehát akinek megvannak a már megjelent DLC-k annak nem kell foglalkoznia vele, nem ad új tartalmat a játékhoz, így szerencsére nem késlelteti a magyarítás megjelenését.
 
Ha már itt tartunk a jelenlegi szituáció: még körülbelül 150 tartalmasabb bejegyzés van hátra amivel meg kell küzdenünk, a többi már csak rabszolga munka, utána pedig még a legfrissebb verzióhoz kell igazítani a magyarítást (remélem ezzel nem lesz sok tennivaló). Március elején említettem, hogy 20.-a környékén szeretném kiadni, mivel egy egész hetet elvett a fordításból a betegségem, rögtön ezután pedig 4-5 napot a hófúvás miatti áram és telefonvezeték szakadások, most pedig a pénteki zh-imra koncentrálok, tehát csak szombattól esek neki komolyabban a dolgoknak, ezért nagyon örülnék ha még márciusban készen lenne, de inkább április elejére várható a megjelenés. A magyarítást igyekszem úgy megoldani, hogy minél több embernek megfelelően működjön (eredeti, tört), természetesen a steam és a dobozos tulajok előnyben.
2013. márc.
20
  Port Royale 3 Akció
Kategória: Pénzügy - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Ma este 6-ig 75%-os akcióban kapható a Port Royale 3 és a kiegészítői a Steamen, érdemes lecsapni rá.
2013. márc.
13
  Törés
Kategória: Oldal - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Ez a hír nem közérdekű, szóval át is ugorhatjátok, senkire nincs hatással, az adatok biztonságban vannak. Valaki éppenséggel feltörte a felhasználómat. Ennek a személynek üzenem, hogy ha-ha nagyon vicces, biztos a ráérős féléből való vagy, mindenesetre úgy tűnik a szándékod nem volt rossz, ami engem eléggé meglepett.
Hozzászólás kikapcsolva
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
2013. febr.
25
  Age of Pirates 2 - CoAS frissítés + Gentlemen of Fortune magyarítás
Kategória: Letöltés - Írta: Patrik2991

 
Sziasztok!
Az oldalon található Age of Pirates 2 - CoAS frissült, illetve kiegészült a Gentlemen of Fortune magyarításával. Az alapjátékban is számos hiba javításra került így mindenkinek érdemes frissíteni.
(Az alapjtátékban 3 fájlból nem olvassa a szövegeket a játék, így azok sajnos továbbra is angolul jelennek meg. Erre egyelőre nem találtunk megoldást, de szerencsére ezek a fájlok nem tartalmaznak sok szöveget.)
2013. jan.
30
  "Menetrend"
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Hamarosan megjelenik a Port Royale 3 (igyekszünk!)  és az Age of Pirates 2: Gentlemen of Fortune (már csak 4 fájl van hátra) magyarítása! Utána egy ideig nem veszünk fel új projektet, befejezzük  a Rebellion  a Hard to be a God és a Sims Medieval magyarítását (ilyen sorrendben, valószínűleg) még a Blades of Time fordításán gondolkodom, de érdeklődés hiányában erre nem szeretnék időt fordítani, ezért új szavazást írtam ki. Kérlek szavazzatok. Köszi!
 
2013. jan.
12
  Port Royale 3 munkálatok
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Az elmúlt 1 hét során a játékban szereplő bejegyzések felét fordítottuk le, ami már elég szép terjedelem, de innentől valószínűleg folyamatosan lassulni fog a dolog a vége felé, ahogy az egyre nehezebb dolgok maradnak már csak fenn, de minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy mielőbb elkészüljünk a magyarítással. Még pár részt el szeretnék készíteni a fordításból utána pedig kaptok pár képet, egy videót, és pár új bejegyzést a fórumba a magyarítással kapcsolatban. 
 
[Frissítés - 01.25]
A munka kicsit lelassult, (de már így is elértük a 70%-ot!) a vizsgáim miatt, de kedden lesz az utolsó, akkor ismét belehúzunk újra, addig is szurkoljatok. :)
2013. jan.
10
  Visszaigazoló e-mail hiánya
Kategória: Oldal - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Ha regisztráció után 10 percen belül nem kaptok aktivációs e-mailt, írjatok bátran az info©elitemagyaritasok.info vagy a paroczipatrik©citromail.hu címre és azonnal aktiválom a hozzáféréseteket (felhasználónevet kérlek küldjetek)! 
 
Ok:
Néhány e-mail szolgáltató szerverei (pl. t-online, freemail) nem szeretik az oldalam (tárhelyszolgáltatói probléma valószínűleg) és visszadobják az üzenetet (nem minden esetben).
2013. jan.
09
  Port Royale fanok figyelem!
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

 Sziasztok!
Akik szeretitek a játékot mostanában gyakrabban látogassátok az oldalunkat, mert folyamatosan frissülő szavazással és a FÓRUMban egyre több információval várjuk a véleményeteket a fordításról!
2013. jan.
06
  Projektek állapota 2013
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Egy pár friss infó:
Az Age of Pirates 2: Gentlemen of Fortune 1.2 hamarosan elkészül!
A Port Royale 3+DLC-i pedig kb. 20%-nál tart! (Kpmoney, és én dolgozunk rajta)
Oldal:  1 2 3 [4] 5 6 7 8