elitemagyaritasok.info
Magyarítások elite minőségben!
2013. máj.
26
  Megjelenések
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Egyelőre csak azokat osztom meg amik biztosak, ezek a dolgok fognak megjelenni a jövőhéten:
God Mode
The Golden Horde
Rescue Team 3
Ancient Wars Sparta frissítés
The Fate of Hellas frissítés
Port Royale 3 frissítés
 
Júniusra tervezett dolgok:
Patrician IV + DLC
Blades of Time
Rebellion frissítés
 
A régebbi magyarításaink frissítéseire a nyár vége felé lehet számítani.
2013. máj.
10
  Nagy csend és stagnálás
Kategória: Oldal - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Minden szépen halad (amit nem én csinálok), csak a számlálókat nincs időm frissíteni, ugyanis zh-zok ezerrel. Pünkösdre minden meglesz, addig viszont ne számítsatok még hírekre se, gondoltam szólok. :)
2013. ápr.
23
  Patrician IV + DLC
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Fordult a kocka, szerencsére épp kiszúrtam egy akciót és Bjj72 és dazsolt közösen összedobta a keretet, ezért aki várja a magyarítást az itt a hírnél nekik köszönheti, hogy lehetővé tették, hogy elkészítsük azt. :)
Az előkészületeket már holnap megteszem, de valószínűleg még várni kell egy kicsit, hogy az érdemi munka megkezdődhessen, ugyanis először a SOASE Rebelliont be szeretném fejezni (eddig 25%-ig jutottam el a felülvizsgálással), de utána nagyerőkkel rávetem magam és mihamarabb be is fejezem. :)
2013. ápr.
21
  Sins of a Solar Empire
Kategória: Egyéb - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Ennek a játéknak a lefordítása volt az első magyarításom (legalábbis mivel az egyik update után eltűnt a fordító, csak nagyjából átnéztem a fordítást + lefordítottam az új szövegeket), aztán jöttek a kiegészítők amiket teljes egészében már én csináltam. Most a rebellion kb. 89%-ban magyar, de mivel mostanában elkezdtünk vele játszani és nyáron is szándékozunk, ezért úgy döntöttem, hogy az egészet átnyálazom és kiírtom belőle a bugokat, mert van benne pár ami még engem is nagyon zavar. Így ha kész a 100%-os magyarítás, az még az eddigieknél is jobb minőségű lesz, illetve a régebbi, kiegészítők nélküli verziókra is telepíthető lesz. Igyekszem. :)
2013. ápr.
20
  Hírek
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Nos, ami újdonság:
A Patrician IV + DLC érdeklődés hiányában, bizonytalan időre elnapolva, ezúton is elnézést kérek a 2 embertől, aki jelentkezett.
Az Ancient Wars Sparta és a Fate of Hellas testvére a "The Golden Horde" is már félig le van fordítva körülbelül (az előbbi 2 játékból átmentve a szövegeket), de egyelőre az is talomba kerül. 
A Hard to be a God jelenleg kijelenthetjük, hogy 36%-on áll (felmértük a fordítás nagyrészét), szóval a 35% tőlem elég jó becslésnek bizonyult.
2013. ápr.
18
  Port Royale 3 játékmenet videó
Kategória: Egyéb - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Íme egy kis ízelítő a magyarításból (érdemes 720p-re állítani a szövegek olvasásához):
 
2013. ápr.
13
  Patrician IV + DLC - gyűjtés
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
A sok tennivaló közt erről meg is feledkeztem, a szavazás alapján látszik mennyien jelezték, hogy segítenének (bár ez nem jelent semmit, lehet mindenki csak poénból jelölte, hogy támogatná), ezért meg szeretném kérni azokat, akik támogatnák az elkészülést, hogy írjanak paroczipatrik©citromail.hu címre egy levelet "Patrician IV gyűjtés" címmel a április 21. éjfélig. Ezután mindenkit értesítek, hány ember jött össze, és hogy ez alapján ki támogatná a projektet ki nem (pl. ha 18-an vannak tényleg, akkor ~1€ viszont, ha már csak 5-en, akkor nem biztos, hogy mind az 5 embernek tetszik a ~4€).
 
Egy kis ösztönzés a támogatáshoz: aki támogatja a projektet, az kap támogatói statuszt is (ha még nem rendelkezne vele) így pl. 20 támogató felett egész jó áron lehet majd hozzájutni a tagsághoz. :) + mindenki meg lesz említve a telepítőben, mint a projektet lehetővé tevó személy. :)
 
Ha meglett, akkor a jelenleg futó projektek utánra beütemezzük (leszámítva a Simset, tehát: Rebellion kb 1.000 bejegyzés, Blades of Time több holnap estére lesz pontos adat, viszont nincsenek benne futurisztikus kifejezések, minden bejegyzés elég rövid, és a nyelvezete is könnyű, a Hard to be a God-ot pedig most mérjük fel, hogy milyen állapotban van, egyelőre 15% ami már le van belőle fixálva (tegnap óta, jövőhétvégére szerintem meg lesz, hogy hol tartunk benne).
2013. ápr.
12
  Útiterv
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Most, hogy készen van egy újabb közös projekt, adok egy kis jelentést mi fog következni:
- egy új tagunk nekilát a Blades of Time fordításának (amint lehetővé teszem a számára, igyekszem még a hétvégén)
- Péter a Hard to be a Godon fog dolgozni, amiben Edina is segít neki
- én (Patrik) befejezem a SoaSE Rebelliont, miután ez megtörtént visszaállok a Simsre, ebben Gábor is a segítségemre lesz majd pedig Péter is
2013. ápr.
11
  eddy12345 - hát ezt benézted :)
Kategória: Egyéb - Írta: Patrik2991

Kedves látogatóink, a hír címében említett személy miatt, egy kis megszorítást kell eszközölnünk, a többi magyarításunk telepítéséhez élő internetes kapcsolatra lesz szükség, és a magyarításokat csak a felhasználói adatok megadásával lehet majd telepíteni. Akinek ez problémát okoz, az köszönje meg a címben szereplő gyökér buziságát. :)
 
Sőt a jelenlegi magyarításban is hagytam néhány komolyabb problémát okozó dolgot, pont, hogy kiszűrjem az ilyeneket. Ezért ha első letöltőink közül valakinek problémája lesz pár dologgal az írjon és segítek neki. :) És hamarosan jön a frissített változat a megerősített telepítővel. (Még a holnapi nap folyamán elkészülök vele, addig kérem legyetek türelmesek.)
2013. ápr.
11
  Age of Pirates 2 + mod mindenkinek
Kategória: Letöltés - Írta: Patrik2991

A Port Royale 3 magyarítás megjelenésének alkalmából véglegesen elérhetővé tesszük az Age of Pirates 2 magyarítását mindenki számára!
(A hiba amit nemrégiben találtunk még mindig benne van, de szombaton jön a javítás!)
 
Jó szórakozást kívánunk hozzá!
Oldal:  1 2 [3] 4 5 6 7 8