elitemagyaritasok.info
Magyarítások elite minőségben!
2014. márc.
11
  Frissítések #2
Kategória: Letöltés - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Elértünk a frissítéseink 2. hullámához, ezúttan az Age of Pirates 2 esett át egy nagyobb ráncfelvarráson, illetve a Bunch of Heroes lett aktualizálva. (Kattints ide a letöltéshez!
A Patrician IV frissítését egyelőre elnapoltam, mert úgy tűnik hamarosan rendelkezni fogok a kellő mennyiségű memóriával a videók feliratozásához és akkor majd azzal együtt beépítem azt a pár javítást amit eddig eszközöltünk, addig szívesen várjuk további hibák jelentését a fórumban.
A Sins of a Solar Empire Rebellion pedig szintén hamarosan frissül.
2014. márc.
11
  Insane 2 magyarítás - tölthető
Kategória: Letöltés - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Még február folyamán készítettem ezt a kis magyarítást, jó szórakozást a használatához!
2014. jan.
29
  Frissítések!
Kategória: Letöltés - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Frissült az oldalon a Toki Tori magyarítása.
Felkerült az oldalra az Orcs Must Die! magyarításának frissített változata ami a GOTY verzióhoz lett igazítva, de elméletileg bármely tört verzióval működik illetve eredeti játékkal nem működik!
Hamarosan felteszem a Bunch of Heroes és a Patrician IV frissített változatát erről is közlök majd hírt.
A frissített magyarításokat (TT,OMD,BoH) a magyaritasok.hu-ra is hamarosan elküldöm.
2013. dec.
22
  Patrician IV + Rise of a Dynasty magyarítás tölthető
Kategória: Letöltés - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Végre elkészült a címben szereplő játék + kiegészítő magyarítása. 
Fontos: 
- Az alapjáték magyarítása csak az 1.3-as verzióval működik + "Steam Special Edition". Ha neked nincs meg a Steam Special Edition és úgy próbálod használni az 1.3-as verzióval a magyarítást, ha megy ha nem kérlek írj, hogy tudjak róla! 
- A kiegészítő magyarítása csak a 2.0.4-es verzióval működik.
- Akinek megvan a Rise of a Dynasty kiegészítő, annak nem szükséges az alapjáték magyarítása! Az alapjáték és a kiegészítő magyarítása nem lehet egyszerre telepítve.
 
A magyarítás egyelőre még csak "Béta" nem volt alaposabb tesztnek alávetve. A videók egyelőre nincsenek feliratozva. Ennek oka, hogy a videófájlok kicsomagolásához 8GB memória szükséges, viszont nekem jelenleg csak 4 áll rendelkezésre, ezért ez határozatlan ideig elhalasztva (viszont már a videók szövegei is le vannak fordítva).
 
A hibákat kérlek a fórumban jelezzétek! Köszönjük és kellemes karácsonyt!
2013. szept.
12
  Spambot/Regisztráció
Kategória: Oldal - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Mostanában folyamatosan spambotok támadják az oldalt, ezért a regisztrációt ideiglenesen átállítottam és minden tagot egyesével aktiválok, ezért az új tagoknak a türelmét kérem a probléma megoldásáig. Megértéseteket köszönöm!
 
Frissítés!:
A regisztráció az oldalra a hétvégéig átmenetileg szünetel felújítás miatt. A többi funkció a megszokott módon működik.
2013. szept.
12
  Állapotok
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Egyelőre még újabb és újabb szövegeket kapok a Gamepires-es fiúktól (GG:E), de amint teljesen befejeződik a tesztelés a Patrician és a Rebellion végére járunk. A Rebelliont ugyebár teljesen átnézem, de hogy addig is tudjátok használni a magyarítást először a fennmaradó 10%-ot csinálom meg és utána jön majd egy frissítés amiben a maradék még át nem nézet szövegek lesznek javítva. Ezek után pedig belekerülnek majd az új DLC szövegei is. Az állapotjelzők már egy ideje nem voltak frissítve, hamarosan erre is időtszakítok.
2013. aug.
28
  Gas Guzzlers Extreme
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

maincapsuleimage.png
Sziasztok!
Az elmúlt időszakban nem igazán volt mit kiposztolni. Zajlott a nyár a többiek is nyaraltak, vagy épp dolgoztak, én is nyaraltam, a projektek pedig nem sokat haladtak. Viszont a jó hír az, hogy ehhez hozzájárult az is, hogy ismét egy hivatalos lokalizációt hozok el nektek a Gas Guzzlers Extreme személyében, ami ha minden jól megy már a megjelenésekor magyar nyelvvel ellátva lesz kapható. Én már nagyon várom, remélem ti is. :)
ui.: A többi fordításról szeptember elején adok hírt, addig viszont a türelmeteket kérem.
2013. júl.
03
  Nyári infók
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Az elmúlt pár hétben nem sokat haladtunk, de ma azért már frissítettem a százalékjelzőket. Sajnos (pozitív) családi ügyek miatt ki kellett hagynom egy jelentősen időt, utána pedig a T-home tett keresztbe. Péter a munka miatt lassult be jelentősen, de igyekszünk mielőbb kiadni a kisebb projekteket és nekilátni a Simsnek.
2013. jún.
23
  Patrician IV - fény az alagút végén
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
A Patrician IV fordításával kapcsolatban csak annyit, hogy elméletileg sikerült megoldani a videófeliratozást, de még tesztelni kell, így a magyarítás várhatóan azoknak is nagy segítséget fog jelenteni, akik ugyan értik a feliratok nagyrészét, de a feliratozatlan videókat nem. (Bár ez némiképp megnöveli a fordítás időigényét, azért igyekszem.)
2013. jún.
23
  Blades of Time - szüneteltetve
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

Sziasztok!
Ezúttal egy rossz hír. Mivel a fordító ("Ragnarok") hetek óta k..vára ráér, de csak Terra Online-ban b*ssza az idejét és egy sort se képes anélkül fordítani, hogy rászóljak, lelőtem a projektet. Csak mert ha meg szólok, akkor olyan mennyiséget lefordít, amit bárki letudna 10 perc alatt. 
Mivel én megígértem, hogy a Patrician IV után a Sims lesz az elsődleges projekt ezért most átmenetileg szüneteltetve lesz a projekt.
Ha valakit esetleg érdekel a játék és fordítaná az nálam jelentkezhet. A szövege nem sok és egyszerű, szerintem ennél könnyebb (szövegű) játék nem nagyon van amihez érdemes fordítást csinálni.
Oldal:  [1] 2 3 4 5 6 7