elitemagyaritasok.info
Magyarítások elite minőségben!
2015. aug.
20
  Full Mojo Rampage
Kategória: Magyarítás - Írta: Patrik2991

header.jpg
Sziasztok!
Örömmel jelentem be, hogy elkészült egy újabb hivatalos fordításom a Full Mojo Rampage "személyében". A játékhoz valaki régebben elkezdett készíteni egy magyarítást, de ez kb. a szövegek 20%-t fedte le, és problémái voltak néhány magyar betűvel. A játék egyre nagyobb része vált magyarrá az elmúlt időben és végre elkészült a teljes honosítás, így a következő frissítés alkalmával már nem lesz akadály a magyar nyelven való végigjátszás. A karakterproblémák még részben jelenvannak, de ígéretet kaptam a fejlesztőktől, hogy a következő frissítés alkalmával a még hátralévő karaktereket is pótolják. Így addig is megértéseteket kérem a számos #-ért (mert ezzel helyettesíti számos helyen az ő és ű betűket a játék)!
A magyarítás az oldalunkról nem lesz elérhető, mivel nincs dobozos kiadása a játéknak, ezért minden digitális verzió tartalmazni fogja.
Hozzászólás
Full Mojo Rampage dotisz1 szept. 08. - 06:07 Válasz erre
Hozzászólás: 1

Regisztrált: szept. 08. - 06:04
honnan lehet letölteni ? :/ még új vagyok

dotisz

Full Mojo Rampage Patrik2991 okt. 02. - 05:50 Válasz erre
Hozzászólás: 56

Szia!
Mint azt a hírben is írtam külön nem lesz letölthető. A játék Steamen és a Humble Storeban is elérhető. Egyelőre csak a részleges magyarítást tartalmazza, még nem jött ki a frissítés sajnos. Türelem, már én is nagyon várom.
(Ha tört a játékod, valószínűleg a frissítés is fel fog kerülni törtben, így az is átállítható lesz magyarra.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz