elitemagyaritasok.info
Magyarítások elite minőségben!
2014. jún.
16
  Rise of Nations: Extended Edition
Kategória: Letöltés - Írta: Patrik2991

Rise of Nations: Extended EditionRise of Nations: Extended Edition
Sziasztok!
Elkészítettem a pár napja megjelent Rise of Nations: Extended Edition magyarítását, ami tulajdonképpen az eredeti Rise of Nations és a Thrones and Patriots kiegészítő magyarításának aktualizált verziója. + Az új szövegeket lefordítottam. A játékban található szerkesztő továbbra is angol.
Mivel a magyarítás nagyrésze nem az én munkám, ezért igyekeztem elég láthatóan feltűntetni az eredeti fordítók neveit is.
A magyarításhoz jó szórakozást kívánok! A letöltéshez >kattints ide<!
Hozzászólás
Rise of Nations: Extended Edition haunterke júl. 19. - 07:14 Válasz erre
Hozzászólás: 1

Regisztrált: júl. 19. - 07:09
Helló

Olyan gondom lenne hogy nem látja a játékot a telepítő, és ha kézzel adom meg neki a főkönyvtárat akkor se lehet telepíteni.
E:\Program Files\Microsoft Games\Rise of Nations jelenleg itt van a játék, esetleg volna valami trükk arra hogy jó legyen? vagy valami almappába kell telepíteni? Köszönöm előre is a segítséget :)


Rise of Nations: Extended Edition Patrik2991 júl. 21. - 12:48 Válasz erre
Hozzászólás: 56

Üdv!

Azt figyelembe vetted, hogy ez nem a Rise of Nations-höz, hanem az Extended Edition-höz van?
A játék csak olyan mappába telepíthető, ahol van patriots.exe nevű fájl.Rise of Nations: Extended Edition hagyma nov. 29. - 11:02 Válasz erre
Hozzászólás: 1

Regisztrált: nov. 29. - 10:58
Helló
Letöltöttem a magyarítást, sikeresen fel is telepítette, de amint belépek a játékba a kezdő videó után azonnal ki is lép. Tudnál segíteni, kérlek, mi lehet a baj?


Rise of Nations: Extended Edition Jack73Daniels jún. 30. - 06:28 Válasz erre
Hozzászólás: 2

Regisztrált: jún. 30. - 06:19
Hali.Problémám ugyan az mint az előttem szólónak.Ellenőriztem: "Rise of Nations Extended edition" stimmel. telepítés abba a mappába amelyben létezik egy "patriots.exe"nevü fájl.(Tulajdonképpen ez a főmappa.) EZEK UTÁN NEKEM IS KILÉP A JÁTÉKBÓL A KEZDŐ VIDEÓ UTÁN!
Steam-es játék ,ott vettem meg. Más steam-es játékomon is van magyarítás és azt frankón elindítja semmi baja a steam-nek a magyarítással. DE EZ SZIVAT VALAMIÉRT! Megoldás? ........

JackD.

Rise of Nations: Extended Edition Jack73Daniels júl. 03. - 08:54 Válasz erre
Hozzászólás: 2

Regisztrált: jún. 30. - 06:19
Már ne is haragudj,respect a munkádért.De ha már arra adtad a fejed,hogy segítesz másokon.-nak. Vehetnéd a fáradtságot,hogy legalább hetente egyszer benézel erre a Qrva oldalra.Így lófaszt sem ér a munkád érted? NEM MÜKÖDIK! Ezek után szerintem a "támogatásról" szóló részt kiveheted az oldaladról mert senki sem fog anyagilag támogatni Jenőke! Rohadjak meg,ha válaszoltál volna legalább 1 mondatot baxdmeg akkor küldtem volna lóvét,hogy segítsem a munkádat de így lófaszt! Na szevasz.


JackD.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz