elitemagyaritasok.info
Magyarítások elite minőségben!
2012. szept.
06
  Felhasználók karbantartása
Kategória: Oldal - Írta: Patrik2991

Szia!
Kedves TIMI55 (T. A.) aktiváltam ezt a fiókodat a MERLIN55-öt pedig töröltem, mert gondolom a spam szűrőd, kiszűri az aktivációs e-mailt, azért nem tudsz belépni. Ha további kérdésed, problémád akadna, írj a vendégkönyvbe és megoldjuk, ajánlom az e-mail címed felülvizsgálatát, mert így több fontos e-mailről is lemaradhatsz. :)
 
Továbbá törlésre kerültek azok a felhasználóink akik már több mint 1 hónapja nem aktiválták e-mail címüket (nem léptek be soha).
 
Feloldásra kerültek az alábbi tagjaink, akiket azért tiltott alapból a rendszer, mert rövid időn belül egy címről regisztráltak, de a megadott adatokból arra következtetek, hogy haverok, tesók lehettek, ezért átállítottam a fiókotokat:
- Bozsik
- RIZSA
- gellért
 
 Szerk.: A félreértések elkerülése végett, aki már aktiválta az e-mail címét, annak nem kell aggódnia, inaktivitás miatt soha nem lesz törölve az oldalról!
Hozzászólás
Felhasználók karbantartása bruce22 szept. 07. - 17:46 Válasz erre
Hozzászólás: 8

Regisztrált: aug. 30. - 07:09
Azért jó lenne, ha a támogatókat nem törölnéd a rendszerből ha nem lépek be egy hónapig, mert talán a jövőben még kellhet olyan magyarítás amit csináltok, és nem akarok azért is fizetni.


Válasz: Felhasználók karbantartása Patrik2991 szept. 08. - 04:19 Válasz erre
Hozzászólás: 56

Rosszul értelmezted. Azok lettek törölve, akik még a visszaigazoló e-mailben található linkre nem kattintottak rá (anélkül pedig nem tudsz belépni az oldalra). Aki elvégzi az e-mail címének az aktiválását, az ha támogató, ha nem, nem lesz törölve az oldalról! (Kivéve, ha spamel, beleköt másokba, stb.)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz